fbpx

Valmennukset, koulutukset, webinaarit ja luennot

Valmennuksemme lähtökohtana on aina ihmisten ymmärryksen kautta vuorovaikutustaitojen kehittäminen. Tunnejälki vuorovaikutustilanteissa ratkaisee hyvin pitkälti sen kokeman, jolla ratkaistaan luottamus, motivoituminen ja sitoutuminen. Työyhteisöt ja kulttuuri, esihenkilötyä ja johtaminen sekä asiakaskokemus ovat meidän alueitamme.

Valmennusten ja koulutusten punaisena lankana kulkee koko ajan 5K malli sekä 3T tuotanto (Tieto-Taito-Toiminta). Räätälöimme palvelumme kohtaamaan organisaatioiden aitoja tarpeita. Palvelumme ovat saatavilla etä-, hybridi- ja lähimuotoisina.

Pitkät valmennukset ja verkkokurssit

Muutosjohtamisen Valmennus

TUTUSTU

Tulossa

TUTUSTU

Asiantuntijasta Esihenkilöksi

TUTUSTU

Koulutus vahvistaa ymmärrystä roolimuutoksesta asiantuntijasta esihenkilöksi. Se tukee ammatillista kasvua sekä ammatti-identiteetin rakentumista itsetuntemusta lisäämällä sekä vahvistaa osaamista arjen esihenkilötyössä. 

TUTUSTU

Paras Johtaja -verkkokurssi

TUTUSTU

5K Paras Johtaja on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen verkkokurssi, joka tarjoaa uusia näkökulmia ja työkaluja johtajuuteen.

TUTUSTU

Paras Perhe -verkkokurssi

TUTUSTU

5K Paras Perhe -verkkokurssi on kuuden viikon mittainen matka vahvistamaan, sanoittamaan ja tekemään näkyväksi perheesi vahvuudet ja voimavarat!

TUTUSTU

Nepsy Perhe -verkkokurssi

TUTUSTU

5K Nepsy Perhe -verkkokurssi on monipuolinen ensitietopaketti tueksi sujuvampaan arkeen nepsylapsen kanssa.

TUTUSTU

Lyhyet valmennukset ja koulutukset


Asiakaspalveluvalmennus

TUTUSTU

Ymmärrät omaa tapaasi olla vuorovaikutuksessa sekä ihmisten erilaisuutta. Vahvistat oman toiminnan joustattamista sekä luottamuksen rakentumista. Opit tunteiden merkityksen toiminnassa.

TUTUSTU

Minä Esihenkilönä

TUTUSTU

Rakennetaan vahva esimiesidentiteetti itsetuntemuksen, itsensä johtamisen sekä ihmisten johtamisen näkökulmasta. Valmennusten keskiössä on vuorovaikutus ja toiminta 5K® -filosofian mukaan.

TUTUSTU


Minä Johtajana

TUTUSTU

Valmennuskursseillamme hyödynnetään oman kasvun työkaluna itsearvioinnilla toteutettavaa Everything DiSC® Work of Leaders®- johtamisen parhaat käytännöt profilointia.

TUTUSTU


Minä Konfliktitilanteessa

TUTUSTU

Everything DiSC® Konfliktianalyysi ja 90 minuutin henkilökohtainen valmennus. Saat eväitä parantaa kohtaamista, johtamista ja asiakaspalvelua.

TUTUSTU


Neuvottelutaidot

TUTUSTU

Saat lisääntyneen ymmärryksen kautta eväitä muuttaa omaa toimintaasi neuvottelutilanteessa sekä opit lukemaan myös toista. Opit jäämään kunnioitusta ja positiivisuutta herättävällä tavalla mieleen.

TUTUSTU


Paras Työyhteisö ja Tiimi

TUTUSTU

Valmennus on suunnattu tiimeille, jotka haluavat vahvistaa sisäistä toimivuutta. Keskinäinen luottamus, avoin vuorovaikutus, roolilliset selkeydet sekä haastavien asioiden puheeksi otto ovat kantavia teemoja.

TUTUSTU


Puheeksi Ottaminen

TUTUSTU

Saat työkaluja kohdata hankalia tilanteita ratkaisukeskeisestä näkökulmasta. Valmennuksen myötä vuorovaikutus vahvistuu ja työhyvinvointi kasvaa.

TUTUSTU

Webinaarit ja luennot

Tunteet Työelämässä

TUTUSTU

Webinaari antaa vastauksia mm. näihin kysymyksiin: Miten puran psyykkistä kuormitusta? Mitä on resilienssi? Mikä merkitys on tunteiden sanoittamisella? Mikä on Ajatus-Tunne-Toiminta -malli?

TUTUSTU

Epävarmuuden Sietäminen

TUTUSTU

Webinaari käsittelee mm. seuraavia teemoja: Mitä huominen tuo tullessaan? Voinko luottaa siihen, että minulla on työtä vielä jatkossa? Mitä uskallan odottaa tulevalta? Miten epävarmuutta oppii sietämään? 

TUTUSTU

Nautinnosta Energiaa Työelämään

TUTUSTU

Kun työelämässä vaaditaan paljon, on oltava paljon nautintokeskeistä vastalääkettä. Nautinto on monenlaista hyvää oloa: pysähtymistä teekupin äärelle, hiljaista olemista tai vastuutonta aikaa. Nautinto voimauttaa ja vapauttaa, eikä se juhli suorittamisesta.

TUTUSTU

Palaudu ja Vahvistu!

TUTUSTU

Palautuminen on kykyä olla, kuulla, tiedostaa ja tunnistaa tarpeitaan, sekä motivoitua toteuttamaan itselleen hyviä tekoja. Palautumista tapahtuu harvoin vahingossa, vaan sitä kannattaa ajatella, suunnitella ja toteuttaa! 

TUTUSTU

Ajatteleppa Ite!

TUTUSTU

Ihmisessä virtaa päivän aikana n. 60 000 erilaista ajatusta. Tässä webinaarissa pohditaan mm. ajattelutilan luontia ja erilaisia tapoja ajatella. Ajattelujumpan aakkoset. Oman mindsetin ja asenteen merkitys. Asiantuntijatyössä oman ajattelun aktivointi sekä sen aktivointi työpäivän eri vaiheissa. 

TUTUSTU

Työarjen Sallinta

TUTUSTU

Aito Kohtaaminen Työelämässä

TUTUSTU

Tulossa

TUTUSTU

Huomaa Hyvä: Onnistumisen Analysointi

TUTUSTU

Tulossa

TUTUSTU

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi