Rekrytuki
Rekrytointitilanne, käsi pitää kynää sopimuspaperin yllä, rekry

2.135,00 

Oletko hyödyntänyt rekrytoinnin tukena analytiikkaa ja henkilöprofilointeja, kun olet tehnyt valintapäätöstä? Oletko tuntenut valintaa tehdessäsi, että nyt kyllä valinta osui nappiin. Onko silti tullut huteja ja tapahtunut ”virherekrytointi”? Onko itse asiassa virherekrytointeja vai eikö ole vain löytynyt yhteistä säveltä? Mitä, jos saisit avaimet johtaa rekrytoitavaasi ja saada hänet innostuneena jäämään taloon?  

Me olemme silloin oikea valinta. 

Rekrytointi on aina iso ponnistus niin taloudellisesti kuin inhimillisestikin. Rekrytointi on muutakin kuin henkilön palkkaaminen. Tämä palkkaaminen itsessään on jo iso ponnistus, mutta kuitenkin vain yksi osa rekrytointia. Sitten tulee vielä ne kysymykset; valittiinko oikea ihminen tyyppinä ja kuinka hänet saataisiin sujuvasti osaksi joukkoa ja kuinka häntä tulisi johtaa. 

Me haluamme olla varmistamassa kanssanne, että rekrytointi onnistuu ja saadaan haluttu pitovoimaisuus aikaan. Pitovoimaisuudella varmistetaan, että vaativaa prosessia ei tarvitsisi käynnistää uudelleen vain siksi, että emme löytäneet oikeaa joukkoon istuvaa ihmistä tai emme osanneet johtaa häntä.  

Meillä prosessista huolehtii käyttäytymisanalytiikkaan ja vuorovaikutukseen erikoistunut terapeutti, jolla on pitkän linjan ihmissuhdetyön kokemus. Hyödyntämällä Everything DiSC®-analytiikkaa sekä vankkaa ihmissuhdeasiantuntijuutta pyrimme maksimoimaan todennäköisyyden onnistuneelle rekrytoinnille. Analyysi ja siitä saatu tieto ei itsessään vielä välttämättä hyödytä, vaan kuinka saatu tieto sovelletaan asiantuntijan avulla arjen käytännöiksi, jotka tukevat pysyvyyttä.  

 

Rekrytuki ja mitä konkreettista saat 

  • määrittelemme yhdessä yrityksen johdon kanssa mitä tyylillisiä ja persoonaan kohdistuvia odotuksia henkilön osalta toivotaan; työtehtävä ja tiimiin sekä työyhteisöön soveltuminen
  • TOP 3 henkilöt; Everything DiSC®- työtyylianalyysi kaikille 
  • TOP 3 henkilöt; haastattelu juuri persoonan ja tyylin soveltumisen näkökulmasta (45 min/hlö) 
  • kirjoitetaan raportti henkilöistä sekä raporttien auki purkaminen johdon kanssa  
  • 3 x 90 min coachaus henkilölle, joka tulee toimimaan esihenkilönä rekrytoitavalle. Coachausten jaksotus määritellään tarpeen mukaan; 3-6 vkon välein. 

 

Hyödyt 

  • Rekrytointiprosessin investoinnin, 3000 - 10.000 €, kannattavuuden takaaminen oikean ihmisen valinnalla sekä takaamalla pysyvyys. 
  • Poistumisen todennäköisyyden vähentäminen. Keskimääräinen asiantuntija organisaation henkilön poistuman hinta seikkailee 30-50.000 €:n luokassa, kun huomioidaan työtehon laskut, teholaskun heijastumat muiden tiimin jäsenten tehokkuuteen, itse rekrytointiprosessin hinta sekä muut välilliset vaikutukset.

 

Kenelle 

Rekrytuki on palvelu, joka on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille: 

  • jotka haluavat ammattilaisen tuen juuri viimeiseen ja merkitykselliseen vaiheeseen rekrytointia oikean valinnan ja integroitumisen tueksi 
  • joilla ei ole kenties omaa hr-osastoa 

 

Tilaaminen ja startti 

Voit tilata palvelun suoraan verkosta. Verkosta tapahtuneen tilauksen jälkeen otamme sinuun yhteyttä 48 h:n sisällä sopiaksemme tapaamisen.  

Palvelu voidaan toteuttaa myös etäpalveluna, jolloin maantieteellinen sijainti ei ole esteenä. 

 

Hinta

 2650 € (sis. alv.24 %)  

Voimme halutessanne huolehtia teidän kanssanne, ja meidän rekrytoinnin kumppaniamme hyödyntäen, yhteistyöllä koko rekrytoinnin prosessin. Tarjoamme myös laajamittaisempaa ulkoistettua Hr-Coach-tukipalvelua, johon 5K® Rekrytuki voidaan kytkeä. Hr-Coach soveltuu erityisen hyvin pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole omaa hr:ää tai oman hr:n tueksi.  

 

Kysy lisää 👇

info@toisintekijat.fi