Toisintekijöiden tiimi vahvistuu entisestään

Uusi vuosi tuo Toisintekijöille heti vuoden alusta uusia kujeita, kun aiemmin sisaryhtiössämme Elämän Huoltamossa työskennelleet Tero Jääskeläinen ja Petri Syld tulevat vahvistamaan rivejämme. 

Tero on kouluttaja, työyhteisövalmentaja ja parisuhdevalmentaja.  
 
Terolta löytyy mittava määrä tutkintoja ja koulutuksia: sosionomi, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, perhepsykoterapeutti ja parisuhdeterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja, NLP Master Practitioner ja neuropsykiatristen valmentajien kouluttaja. 

Teron vahvuuksia on neuropsykiatrinen osaaminen ja hän kouluttaakin tulevia neuropsykiatrisia valmentajia rauhallisella, empaattisella kohtaamisen tavallaan – kannustaen jokaista löytämään omia voimavarojaan. Tero kouluttaa myös työyhteisöjä ottamaan huomioon neurodiversiteetin sekä hyödyntämään sen mukanaan tuomia vahvuuksia.

Teron tuottamat ja vetämät organisaatiovalmennukset ja työyhteisökoulutukset auttavat lisäämään ja parantamaan työyhteisön ihmisten välistä ymmärrystä ja tarjoavat työkaluja vuorovaikutuksen kehittämiseen sekä keinoja ymmärtää itseä ja toista paremmin. Lisäksi työyhteisövalmennusten avulla organisaatiossa saadaan välineitä valmentavaan johtamiseen ja kykyä nähdä työyhteisön voimavarat. 

Petri on markkinoinnin, visuaalisuuden ja analytiikan osaaja, joka vahvistaa Toisintekijöiden markkinointitiimiä monella tavalla. Omalla rauhallisuudellaan Petri luo melko hektiseen työhön tasapainoa. Petri analysoi, kehittää ja tuottaa materiaaleja erilaisiin tarkoituksiin, mm. Toisintekijöiden nettisivujen päivitykset ja FB-mainoskampanjat. Petri on markkinointitiimin luottopakki, jolla ei mene sormi suuhun kiperässäkään paikassa, vaan kaikkeen löytyy ratkaisu tavalla tai toisella. 

Puusepästä markkinoinnin osaajaksi, siinäpä vasta mielenkiintoinen työuran muutos! 

Koko Toisintekijöiden porukka toivottaa Teron ja Petrin lämpimästi tervetulleeksi <3