fbpx

AJANKOHTAISTA

Loistavasta asiantuntijasta epävarmaksi esihenkilöksi vai vahvaksi vastuun kantajaksi?

Ilman tukea sekä tietoista roolimuutosta saattaa haasteena olla se, että loistavasta asiantuntijasta kuoriutuukin epävarma esihenkilö. Organisaatio menettää upean ammattilaisen ja saa tilalle heikosti suoriutuvan esihenkilön ja ihminen itse kokee turhautumista, epävarmuutta, osaamattomuutta, kyynisyyttä hallitsemattomuutta, yksinäisyyttä sekä riittämättömyyttä uudessa pestissään. Tässä tilanteessa työhyvinvointi, työnilo ja motivaatio ovat koetuksella.

LUE LISÄÄ
VASTAA JA VOITA 250€ ARVOINEN DISC-ANALYYSI

Ihminen on luonnollisesti paljon monimuotoisempi, kompleksisempi ja siten myös ihanampi aito persoonansa kuin vain jokin piste pallolla tai algoritmi järjestelmässä. Tutustuaksesi paremmin toiseen on kuitenkin näillä algoritmeilla mahdollista oikaista monta polkua ja löytää nopeammin niitä sanoja, jotka ovat tärkeitä dialogin ja luottamuksen rakentamisessa.

LUE LISÄÄ
Vastaa ja voita 600€ arvoinen 5K Tauko-etävalmennuspaketti!

Käytännön työssä olemme usein kuulleet HR- ja esihenkilötasolta nousevan toiveen saada lisää tietämystä ja keinojatoimia neuropsykiatrisia ominaisuuksia omaavien työntekijöiden kanssa – kuinka johtaa heitä arjessa, miten hyödyntää heidän vahvuuksiaan ja toisaalta kuinka tarjota oikeanlaista tukea työarjessa onnistumiseen.

LUE LISÄÄ
Käyttäytymistyylianalytiikka - Ihmisten luokittelua vai loistavat ensimmäiset askeleet toimivalle vuorovaikutukselle?

Tutustu kuitenkin siihen ihmiseen. Älä tee oletuksia hänen pelkästä näkyvästä käyttäytymisestä ja siten oleta tuntevasi häntä. Lähes poikkeuksetta tulkintasi ovat enemmän tai vähemmän vääriä ja pohjautuvat myös sinun omaan tunne- ja kokemusmaailmaasi.

LUE LISÄÄ
Erilaiset temperamentit ja persoonat johtoryhmässä - Viisi askelta johtoryhmän ja yrityksen menestykseen

Kommunikaatio on menestymisen ydinasia kaikessa ihmisten välisessä suhdetoiminnassa. Kun mitataan johtoryhmän onnistumisia tai yrityksen menestystä, on hyvin usein kysymys ihmisten välisten suhteiden ja kommunikaation toimimisesta.

LUE LISÄÄ

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi