Verkkokauppa

TERVETULOA!

Löydät täältä valmennuksia, koulutuksia, verkkokursseja, luentoja, webinaareja ja täydennyskoulutuksia työelämän moninaisiin tarpeisiin.

Valitse osasto:

Valitse

NEPSY-taitaja (15 op), Järvenpää

Koulutuksessa opit perusasiat neuropsykiatrisista oireyhtymistä, neuromoninaisten lasten ja nuorten ohjaamisesta, ratkaisukeskeisen työskentelytavan perusteista ja saat keinoja auttaa heitä käytännössä.

NEPSY-taitaja (15 op), Lapua

Koulutuksessa opit perusasiat neuropsykiatrisista oireyhtymistä, neuromoninaisten lasten ja nuorten ohjaamisesta, ratkaisukeskeisen työskentelytavan perusteista ja saat keinoja auttaa heitä käytännössä.

Eläinavusteinen neuropsykiatrinen valmentaja (syksy 2024)

Tule mukaan innostavaan, inspiroivaan ja vaikuttavaan koulutukseen, jossa saat tietoa neuropsykiatrisista erityispiirteistä, niiden ratkaisukeskeisestä tukemisesta ja eläinavusteisuudesta!

Neuromoninaisuus työelämässä -luento

Miten neuromoninaisuus koskettaa meitä kaikkia ja miten voimme ottaa sen huomioon niin, että jokainen voi kukoistaa?

Muutosjohtamisen ABC + L -luento

Tällä luennolla kuulet, miksi on tärkeää, että ihmiset saadaan sitoutumaan muutokseen ja miten muutosta voi johtaa tehokkaasti ja innostavasti.

Häpeä työelämässä -luento

Häpeä on yleisempi kokemus kuin luullaan. Tietyllä tapaa jotkut meistä on siihen jopa kasvatettu lapsuutemme aikaisilla kasvatuskäytännöillä.

Palaudu ja vahvistu! -luento

Mistä kuormitus syntyy ja miten siitä voi palautua? Mistä osa-alueista palautuminen syntyy? Riittääkö, että käy lenkillä muutaman kerran viikossa?

Epävarmuuden sietäminen -luento

Kaipaatko työkaluja elämän epävarmuuden käsittelyyn ja haluatko oppia hyödyntämään epävarmuuden tuomia mahdollisuuksia?

Yhdessäohjautuvuus -luento

Mitkä ovat yhdessä ohjautumisen periaatteet? Mikä on jaetun johtajuuden ja yhdessä ohjautuvan tiimin ero? Miten siirrymme itseohjautuvuudesta yhdessä ohjautuvuuteen?

360 esihenkilöarviointi

Arviointi, jolla saatte kattavan kuvan esihenkilöidenne osaamisesta ja voitte tarjota heille vaivattoman mahdollisuuden kehittää johtamistaitojaan ja esihenkilötyön osaamistaan organisaationne strategian suuntaisesti.

työajan sallinta. kello ja kalenteri, kiire, aikataulutus

Työajan sallinta -verkkokoulutus

Tällä luennolla joustatetaan omaa ajattelua, asennetta, tunnetta sekä käyttäytymistä suhteessa aikaan ja löydetään orastavia ystävyyksiä vaikkapa kiireen kanssa!

Kaksi ihmistä katsoo tietokonetta etualalla, kaksi taaempana, neurodiversiteetti työyhteisössä

Neuromoninaisuus vahvuudeksi työyhteisössä -koulutus

Työtyytyväisyys ja työhyvinvointi kohenevat merkittävästi, kun ymmärrys myös näkymättömästä moninaisuudesta lisääntyy.

Iloisia ihmisiä rivissä, neurodiversiteetti työelämässä

Neuromoninaisuus työelämässä -verkkokurssi

Opas esihenkilölle moninaisen ja kukoistavan työyhteisön tulokselliseen johtamiseen! Tällä kurssilla opit hyödyntämään neurodiversiteettiä voimavarana.

Ulla Vilkman, valmentava johtaminen

Valmentava johtajuus verkossa -verkkokurssi

Etäjohtamisessa onnistuminen lähtee siitä, että hyvän etäjohtamisen kulmakivet ovat kunnossa. Tämä verkkokurssi antaa sinulle tietoa ja loistavia välineitä onnistua monipaikkaisen työn etäjohtamisessa!

Nuori esimies hymyilee, esihenkilö valmennus

Minä esihenkilönä -valmennus

Tunnista oma DiSC -työtyylisi esihenkilönä ja löydä asioita, mitä voisit tehdä toisin ollaksesi entistäkin parempi esihenkilö - ei vain organisaation, vaan ihmisten johtamisen näkökulmasta.

Kaksi miestä kättelee sopimuksen allekirjoituksen jälkeen, neuvottelutaidot

Neuvottelutaidot -valmennus

Saat lisääntyneen ymmärryksen kautta eväitä muuttaa omaa toimintaasi neuvottelutilanteessa sekä opit lukemaan myös toista. Opit jäämään kunnioitusta ja positiivisuutta herättävällä tavalla mieleen.

Lääkärin peukku pystyssä, kaikki hyvin, työhyvinvointi

Työhyvinvointivalmennus

Ymmärrä erilaisia kuormitustekijöitä, sekä tunnista niitä omassa arjessasi. Vahvista palautumisen eri näkökulmia sekä näe omia palautumisen hetkiä ja opi vahvistamaan niitä.

Rekrytointitilanne, käsi pitää kynää sopimuspaperin yllä, rekry

Rekrytuki

Analyysi ja rekrytointituki. Vältä virherekrytoinnin todennäköisyyttä äläkä tee kalliita ja haastavia rekrytointiprosesseja moneen kertaan.

Nuori johtaja takanaan alaisia, johtaja valmennus

Minä johtajana -valmennus

Minä johtajana on tehokas valmennus oman johtajuuden ja entistäkin paremman itsetuntemuksen tueksi. 

Vakava keskustelu kolmen ihmisen välillä, konfliktitilanne valmennus

Minä konfliktitilanteissa -valmennus

Everything DiSC® Konfliktianalyysi ja 90 minuutin henkilökohtainen valmennus. Saat eväitä parantaa kohtaamista, johtamista ja asiakaspalvelua.

Nainen selittää muille työntekijöille asioita, työnohjaus

Työuraohjaus

Lisää työntekijän tietoisuutta omista voimavaroistaan ja henkilökohtaisista ominaisuuksistaan. Tapaamisia on 1–3 ja tapaamisen kesto on 90 minuuttia.

Rantakivistä tehty pino, epävarmuuden sietäminen

Epävarmuuden sietäminen -verkkokoulutus

Webinaari käsittelee mm. seuraavia teemoja: Mitä huominen tuo tullessaan? Voinko luottaa siihen, että minulla on työtä vielä jatkossa? Mitä uskallan odottaa tulevalta? Miten epävarmuutta oppii sietämään?

Henkilö suuren kiven päällä kädet sivuilla, tunteet työelämässä

Tunteet työelämässä -verkkokoulutus

Webinaari antaa vastauksia mm. näihin kysymyksiin: Miten puran psyykkistä kuormitusta? Mitä on resilienssi? Mikä merkitys on tunteiden sanoittamisella? Mikä on Ajatus-Tunne-Toiminta -malli?

Vesipisaroita lehdillä, palaudu ja vahvistu

Palaudu ja vahvistu! -verkkokoulutus

Palautuminen on kykyä olla, kuulla, tiedostaa ja tunnistaa tarpeitaan, sekä motivoitua toteuttamaan itselleen hyviä tekoja. Palautumista tapahtuu harvoin vahingossa, vaan sitä kannattaa ajatella, suunnitella ja toteuttaa!

Voikukan siemen, ajattele itse

Ajatteleppa ite! -verkkokoulutus

Ihmisessä virtaa päivän aikana n. 60 000 erilaista ajatusta. Tässä webinaarissa pohditaan mm. ajattelutilan luontia ja erilaisia tapoja ajatella. Ajattelujumpan aakkoset. Oman mindsetin ja asenteen merkitys

Kivistä tehty pino hiekalla, jossa kuvioita, työarjen sallinta

Työarjen sallinta -verkkokoulutus

Voitko hallita työarkeasi? Mitä tapahtuisi, jos ajattelisit hallinta -sanan tilalle sanan sallinta? Miten oma asenteesi ja ajattelusi vaikuttavat työarkeesi? Miten vahvistat keskittymistäsi?

Lapsi ja aikuinen pitelevät kukkaa, nepsy perhe verkkokurssi

Nepsy perhe -verkkokurssi

Monipuolinen verkkokurssi tueksi sujuvampaan arkeen nepsylapsen kanssa. Lue omaan tahtiisi tai kuuntele vaikka lenkkeillessä! Sisältää mukavia harjoituksia ja tukimateriaalia.

Aikuisen ja lapsen kädet toistensa lomassa, lapsen kädessä punainen sydän, perhe verkkokurssi

Paras perhe -verkkokurssi

5K Paras Perhe -verkkokurssi on kuuden viikon mittainen matka vahvistamaan, sanoittamaan ja tekemään näkyväksi perheesi vahvuudet ja voimavarat!