Vastaa ja voita 600€ arvoinen 5K Tauko-etävalmennuspaketti!

HR-asiantuntija, esihenkilö, tiiminvetäjä, yrittäjä tai johtaja hoi! TÄMÄ KYSELY ON SINULLE!

Voita hyvinvointia omaan (työ)arkeen!


Vastaamalla voit voittaa 600€ arvoisen 5K Tauko-etävalmennuspaketin. 5K Tauko on yritysten henkilöstölle suunnattu, (työ)arjen hyvinvointia tukeva etävalmennuspalvelu. Voit vastata kyselyyn, vaikka et haluaisikaan osallistua arvontaan. Vastaamalla osallistut yhteiskunnallisesti erittäin tärkeän aiheen edistämiseen.


Miten yrityksissä suhtadutaan neurodiversiteettiin?

Käytännön työssä olemme usein kuulleet HR- ja esihenkilötasolta nousevan toiveen saada lisää tietämystä ja keinoja toimia neuropsykiatrisia ominaisuuksia omaavien työntekijöiden kanssa – kuinka johtaa heitä arjessa, miten hyödyntää heidän vahvuuksiaan ja toisaalta kuinka tarjota oikeanlaista tukea työarjessa onnistumiseen.

Toisintekijät


Tällä kyselyllä kartoitamme HR- ja esihenkilöiden tämänhetkistä tietotaitoa sekä tarpeita ja toiveita liittyen neurodiversiteettiin. Neuropsykiatrisilla ominaisuuksilla tarkoitetaan ominaisuuksia, jotka liittyvät ADHD/ADD/autismikirjoon ja jotka johtuvat aivojen poikkeuksellista rakenteesta. Teemme kartoituskyselyn myös työikäisille neurokirjon aikuisille saadaksemme kattavan ja ajantasaisen kuvan työelämän tilanteesta tällä saralla.

Vastaa ihmeessä, vaikka et olisi koskaan kuullutkaan asiasta!

Tietojen käyttötarkoitus
Toisintekijät Oy tuottaa valmennuksia ja koulutuksia erilaisille työyhteisöille. Tuotamme nyt Erityisvoimia.fi & Toisintekijät yhteistyönä paljon kaivatun verkkokurssin avuksi HR- ja esihenkilöille. Olemme aiemmin tuottaneet yhteistyönä (Erityisvoimia.fi & Elämän Huoltamo) loistavan vastaanoton saaneen 5K Nepsy Perhe -verkkokurssin.

Käsittelemme vastauksia ehdottoman luottamuksellisesti, vastaajien anonymiteetin säilyttäen. Vastaaminen on mahdollista myös kokonaan anonyymisti. Jos haluat osallistua arvontaan, jätä sähköpostiosoitteesi. Olemme voittajaan yhteydessä sähköpostitse. Molempien kyselyiden tuloksista julkaisemme myös tulokset Toisintekijöiden somekanavilla, joten seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, niin saat tietää mitä muut vastasivat!

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa! Nyt kaikki peliin!


Kyselyn viimeinen vastauspäivä on torstai 7.4.2022

Jos olet myös neurokirjon aikuinen, voit käydä vastaamassa kyselyyn täällä.