fbpx

Uusi vuosi 2022 käynnistyy uusilla tuulilla!


Toisintekijät Oy ja Elämän Huoltamo Oy ovat nyt osa ViisKoo Group -konsernia. Vuonna 2022 perustettu ViisKoo Group Oy on rakennettu yhteisen arvopohjan ja erilaisten ihmissuhdeammattilaisten kohtaamisen pohjalle.   

Olemme nostaneet voimaksemme toisin tekemisen ja valjastaneet sen sinua varten.  Ajatuksemme on, että yksilön ymmärtäminen ja vuorovaikutuksen vahvistaminen on tie tulokselliseen menestykseen.   

Arvonamme on Aito kohtaaminen.  

Tiimimme koostuu erilaisista persoonista ja tulemme hyvin erilaisista viitekehyksistä. Tämä avartaa tapaamme tehdä työtä ja tuo sinulle mahdollisuuden hyödyntää laajaa osaamistamme jokaisella kohtaamisella. Jokainen meistä työskentelee aidon kohtaamisen 5K®:n voimalla: kunnioitan, kysyn, kuuntelen, kannustan ja kiitän.  

Tiimimme lähtökohta on jatkuva kehittyminen ja tiedon jakaminen, jotta meistä tulee parempia valmentajia ja kouluttajia juuri sinulle. Yhdessä asiantuntijaverkostomme kanssa olemme valmiina sinun ja yrityksesi tarpeisiin.   

Ihmissuhdeammattilaiset 

Jokainen meistä on ihmisihminen. Teemme työtä persoonallamme ja kaikella osaamisellamme. Ihmistyössä asiakas on aina keskiössä.  

Työyhteisömme vahvuus on moniammatillisuus, ja sen kaiken osaamisen tuomme käyttöösi jokaisessa kohtaamisessa. Toimintamme on aina eettisesti kestävää ja ehdottoman luottamuksellista.  

Meitä sitoo yhteen samanlainen ihmiskäsitys 

Jokainen yksilö on oman elämäntilanteensa paras asiantuntija. Meidän tehtävämme on kanssanne etsiä tuo asiantuntijuus parhaalla tavalla käyttöösi ja tarjota myös uusia näkökulmia tarkasteltavaksi. 
 
Kohtaamme ihmisen aina kokonaisuutena. Yhteisöt muodostuvat aina yksilöistä, jossa pitää huomioida erilaisten persoonien tarpeet, mielenkiinnon kohteet, huolet ja pelot.  

Maailman parhaiden tyyppien valmentajat 

Maailman parhaiden tyyppien valmentajat tarjoavat oman osaamisensa työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvoinnin lisäämiseksi. Me tiedämme, kuinka tärkeää on itsetuntemus ja toisen arvostus ihmissuhdeverkostossa. Me tiedämme myös, että jokainen voi niissä tulla paremmaksi ja tehdä siten elämästään helpompaa.   

Vuorovaikutustaidot, tunneäly ja sosiaalinen älykkyys nousevat entistä suurempaan rooliin elämän muutosvauhdissa.  

Meidän toisin ajattelevilla valmentajilla on tahtotila luotsata sinua tai työyhteisöä menestykseen tämän ajan hermolla.   

Terveisin ViisKoo Groupin väki

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi