✨ Miten ostokset maksetaan?

Ostoskoriin vietävät tuotteet ja palvelut maksetaan verkkokaupan kassalla Paytrailin maksutavoilla (https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta). Voit valita haluamasi tavan yleisimmistä maksutavoista, kuten esimerkiksi oman tutun pankkisi verkkopankkimaksun.

Pitkät (10–35 op) koulutukset laskutetaan usein vasta koulutuksen alkamisen jälkeen. Lähetämme sinulle ilmoittautumislomakkeella antamaasi sähköpostiosoitteeseen maksulinkin, jolla pääset valitsemaan Paytrailin tarjoamista maksutavoista sinulle mieluisimman. Maksaminen on tehty Paytrailin puolesta erittäin sujuvaksi, mutta lähetämme sinulle hyvissä ajoin myös kuvalliset ohjeet, joilla asia sujuu varmasti.

Tuotteet, jotka perustuvat tarjoukseen tai ovat räätälöityjä, laskutamme sopimuksen mukaan.

✨ Voinko maksaa osissa?

Kyllä voit. Käytämme maksunvälittäjänä Paytrailia, joka tarjoaa käyttöösi kaikki yleisimmät verkkomaksutavat. Osamaksuvaihtoehtoina sinulla on OP Lasku ja Walley, joiden kanssa voit tehdä luottosopimuksen. Näin saat pilkottua laskusi haluamiisi osiin, jopa 36 erään.

✨ Mikä erottaa Toisintekijöiden koulutuksen/valmennuksen muista samanlaisista?

Erotumme erityisesti kouluttajiemme/valmentajiemme kokemuksen ja kouluttautumisen osalta eduksemme, sillä kaikilla pääkouluttajillamme/-valmentajillamme on paitsi vankka teoriaosaaminen, myös pitkä käytännön työkokemus. Erityisesti neuropsykiatrinen osaaminen on meillä vahvaa. Arvostamme ihmisten moninaisuutta sekä ymmärrämme ajattelun ja tunteiden merkityksen ihmisen toimintaan. Olemme siis asiantuntijoita ihmisen käyttäytymisen ja vuorovaikutuksen saralla. Meillä on useita kouluttajia ja valmentajia, joilla on omat erityisosaamisensa ja -vahvuusalueensa. Voimmekin tarjota sinulle paljon sellaista tietotaitoa, jota et välttämättä muualta saa.

✨ Olen kiinnostunut henkilöstömme hyvinvoinnista, mutta en ole varma minkälaista apua tarvitsisimme. Miten toimin?

Tämä ei haittaa, selvitämme sen yhdessä ja räätälöimme juuri teille sopivan palvelun! Ota yhteyttä Jonnaan:

puh. 044 9868 267 / johanna.peltovuori@toisintekijat.fi

Voit myös varata ajan tapaamiselle kalenterista: https://outlook.office365.com/owa/calendar/johannapeltovuoritoisintekijatfi@toisintekijat.fi/bookings/.

✨ Minkälaisia koulutuksia tai pätevyyksiä valmentajillanne on?

Valmentajien tausta on vankasti ihmistyössä. Koulutuksista löytyy mm. ratkaisukeskeistä terapiaa, työnohjausta, lähihoitajan tutkintoa ja vuorovaikutustaitoja. Tutustu valmentajiimme tarkemmin täällä: https://toisintekijat.fi/yhteystiedot/.

✨ Mitkä ovat valmennuskielet, joilla toimitte?

Meiltä saa valmennuksia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

✨ Onko koulutuksia ja valmennuksia mahdollisuus saada myös etänä?

Joihinkin koulutuksiin ja valmennuksiin on mahdollista osallistua kokonaan etänä, toisiin voit osallistua ns. hybridinä (voit valita osallistua paikan päällä tai etäyhteydellä tilanteesi mukaan). Jotkut koulutukset/valmennukset vaativat läsnäoloa harjoitusten luonteen ja käytännön järjestelyjen takia. Katso koulutuksen/valmennuksen esittelystä lisätietoja.

✨ Miten ilmoittaudun koulutukseen?

Valtaosaan koulutuksista ilmoittaudut verkkosivuiltamme painamalla ”Ilmoittaudu tästä” -painiketta (löytyy koulutuksen esittelystä). Se avaa sinulle lomakkeen, jonka täyttäminen on helppoa ja suhteellisen nopeaa. Täytä tiedot huolellisesti, jotta kaikki sujuu mahdollisimman helposti jatkossakin. Tutustu lomakkeella maksu- ja peruutusehtoihin ennen kuin kuittaat ne luetuksi!

Joihinkin koulutuksiin ilmoittaudutaan maksamalla koulutuksen hinta verkkokaupasta etukäteen. Mikäli koulutus ei ala esimerkiksi riittämättömän osallistujamäärän takia, palautamme maksamasi summan sinulle. Useimmiten koulutuksen maksaminen tapahtuu kuitenkin vasta koulutuksen alkamisen jälkeen. Näet ilmoittautumistavan koulutuksen esittelystä.

✨ Haluaisin pyytää tarjouksen valmennuksesta. Miten voin tehdä sen?

Soita tai lähetä sähköpostia Jonnalle:

puh. 044 9868 267 / johanna.peltovuori@toisintekijat.fi

Voit myös varata ajan tapaamiselle kalenterista: https://outlook.office365.com/owa/calendar/johannapeltovuoritoisintekijatfi@toisintekijat.fi/bookings/

✨ Työnantaja maksaa koulutukseni/valmennukseni. Miten toimin?

Hienoa! Täytä työnantajasi tiedot ilmoittautumislomakkeelle. Muista merkitä viite, mikäli työnantajasi sellaista tarvitsee!

Mikäli koulutus on sellainen, mihin ostetaan koulutuspaikka etukäteen, ilmoita työnantajasi Y-tunnus, nimi, yhteystiedot, viite ja työnantajan maksama summa sähköpostitse: info@toisintekijat.fi.

✨ Työnantajani haluaa maksaa osan koulutuksesta/valmennuksesta ja minä maksaisin loput osissa. Onko se mahdollista?

Kyllä, se onnistuu. Kirjoita ilmoittautumislomakkeeseen työnantajasi tiedot huolellisesti ja ”Lisätietoja”-kenttään paljonko työnantajasi maksaa koulutuksen hinnasta. Teemme sinulle loppuosasta maksulinkin, jolla voit valita maksutavaksi vaikkapa osamaksun. Mikäli ilmoittautumislomaketta ei ole, ole yhteydessä sähköpostitse: info@toisintekijat.fi

✨ Mitä tarvitsen etäosallistumiseen?

Riittää, kun sinulla on tietokone tai muu älylaite, jossa on internetyhteys, toimiva kamera ja mikrofoni. Käytämme Zoom- tai Teams-etäyhteyttä, joten tarvitset myös ohjelman asennuksen laitteellesi.

✨ Mistä tiedän, että etätoteutus on toimiva?

Luota meihin. Olemme valmentaneet ja kouluttaneet verkossa jo useita vuosia. Meillä on käytössämme laadukkaat yhteydet ja laitteet vuorovaikutteisen verkkototeutuksen järjestämiseksi. Me luomme etätapaamissakin lämminhenkisen ja vuorovaikutteisen ilmapiirin. Olemme saaneet kiitosta siitä, että myös etäkoulutuksissamme syntyy osallistujien kesken hyvä ryhmähenki ja vilkasta keskustelua. 

Kouluttajamme ovat kokeneita verkkokouluttajia, joilla ei mene sormi suuhun tai pinna poikki ihan pienestä. Opastamme sinua aina tarvittaessa, joten ohjelmien ei tarvitse olla sinulle ennestään tuttuja.

✨ Mikä tai kuka on 5K Tauko-palvelussa mainittu DigiTiina?

DigiTiina on virtuaalinen apuri, joka ylläpitää valmennusprosessia tapaamisten välillä ja tukee näin valmennettavaa tavoitteiden toteuttamisessa. Tutustu 5K Taukoon tarkemmin täällä: https://toisintekijat.fi/5k-tauko/.

✨ Saavun Lahteen omalla autolla. Onko teillä pysäköintimahdollisuutta?

Valitettavasti meillä ei ole tarjolla pysäköintipaikkoja. Koulutustilamme edustalla Hämeenkadulla pysäköinti on päivällä maksullista, mutta pitkäaikaisia kiekkopysäköintimahdollisuuksia löytyy suhteellisen lyhyen matkan päästä. Tutustu Lahden keskusta-alueen pysäköintimahdollisuuksiin vaikka täällä: https://www.lahti.fi/tiedostot/keskustan-pysakointiopas/.

✨ Saanko koulutuksesta todistuksen?

Totta kai saat! Painatamme todistukset opintojesi päätyttyä ja lähetämme ne sinulle kotiin. Tarvittaessa toimitamme sinulle sähköisenkin version.

✨ Onko teillä mahdollisuus ruokailuun koulutuspäivien aikana?

Toki. Koulutustiloissamme on pieni keittiö, jossa on jääkaappi ja ruoanlaittomahdollisuus. Voit siis ottaa eväät mukaan halutessasi. Lahden keskustassa kävelyetäisyydellä on myös lukuisia erilaisia lounasravintoloita edullisesta aina vaativampaan makuun asti. Tutustu keskustan ravintoloihin vaikka tästä: https://eat.fi/fi/lahti.

Tarjoamme sinulle koulutuspäivissä pienen ilmaisen aamiaisen ja päivällä kahvin/teen sekä jotakin pientä sen oheen.