fbpx

Työhyvinvoinnin muotoilu

Työhyvinvoinnin muotoilu

Työhyvinvoinnin muotoilu on kokonaisvaltaista yksilön ja yhteisön työhyvinvoinnin kehittämistä. Sen tavoitteena on aina yrityskulttuurin parastaminen, jossa jokaisen yksilön hyvinvointi ja yrityksen tuloksellisuus toimivat mittareina. Tavoitteena on pysyvä muutos yrityksen työhyvinvoinnin kulttuuriin, jotta se kantaa myös yrityksen taloudelliseen menestykseen.

Työhyvinvoinnin muotoilu rakennetaan aina tarpeiden mukaan asiakas- ja yrityskohtaisesti. Hyvinvoinnin muotoilussa teemme tiivistä yhteistyötä työterveyden ja työeläkeyhtiön kanssa. Kumppanuuksilla keskitymme kokonaisvaltaiseen työotteeseen.

Työhyvinvoinnin muotoilun avulla on helpompaa luoda yhteinen tahtotila yhteisön toimintaan. Prosessin myötä jokainen yksittäinen työntekijä ymmärtää yhteisön tavoitteet ja tilanteet paremmin.

Työhyvinvoinnin muotoilija toimii henkilöstöhallinnon tai esimiehen työparina ja luotsaa prosessia eteenpäin. Tai suunnittelee prosessin yhdessä esihenkilöiden ja johdon kanssa.

Työhyvinvoinnin muotoiluprosessi lähtee alkukartoituksesta, jossa käytetään joko jo olemassa olevia kartoituksia ja tehdään profilointia. Näihin saadaan tietoa muun muassa henkilöstö- ja työhyvinvointikyselyistä. Työhyvinvoinnin koordinaattorimme suunnittelee yhdessä asiakkaan prosessin kulun alkukartoituksen ja haastattelujen pohjalta. Tehtävä suunnitelma perustuu aina tutkittuun tietoon yrityksen henkilöstöstä. Prosessin jatko on yrityksenne näköistä ja nimenomaan teidän tarpeiden pohjalta toteutettavaa ja mitattavaa palvelua. Suunnitelman edetessä sen suuntaa tarkastellaan yhdessä sovittujen mittareiden avulla ja prosessi pysyy koordinaattorin seurannassa. Etenemisestä raportoidaan ja tulokset nostetaan yhteisiksi onnistumisiksi. 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi