fbpx

5K® Työuraohjaus (3x)

660 

Etsitkö jäsennystä nykyiseen uraasi, mahdollisuuksien kartoitusta tai lisäboostia itsesi johtamisen saralla?

Kuvaus

Kaipaatko uutta suuntaa urallesi tai näkökulmien avartamista? Etsitkö jäsennystä nykyiseen uraasi, mahdollisuuksien kartoitusta tai lisäboostia itsesi johtamisen saralla? Työuraohjauksessa saat luottamuksellista, henkilökohtaista palvelua työuran eri muutostilanteissa. 

Työuraohjaus lähtee asiakkaan omista toiveista, tavoitteista ja vahvuuksista. Niiden kautta jäsennetään asiakkaan tilannetta ja avarretaan erilaisia näkökulmia sekä mahdollisuuksia. Työuraohjaus lisää työntekijän tietoisuutta omista voimavaroistaan ja henkilökohtaisista ominaisuuksistaan. Ymmärrystä syntyy myös uran varrella opituista tiedoista ja taidoista, kasvun rajoitteista, tavoitteista sekä työskentelyä ohjaavista arvoista ja uskomuksista. Näin saadaan konkreettisia eväitä eteenpäin. 

Työuraohjauksessa tapaamisia on 3, tapaamisen kesto on 90 minuuttia. Tapaamisten välillä saat kevyitä tehtäviä. 

Katso myös 5K® Työuraohjaus (kerta)!

Palvelun voi hankkia suoraan itselleen verkkokaupasta tai työnantajan hankkimana. Työuraohjausta on hyödynnetty myös osana 5K® Hr tuki ja työhyvinvoinnin muotoilija talossa-palvelua sekä 5K® Tauko-palvelun teemoissa on mukana työuraohjausta.  

Työuraohjaus soveltuu erinomaisesti intensiivisyytensä vuoksi monenlaisiin työelämän tilanteisiin. Saatujen palautteiden perusteella erittäin vaikuttava ja ehdottomasti monin kerroin investointinsa arvoinen. 

Palvelusta ovat hyötyneet; 

  • työuransa alkuvaiheessa olevat jäsentämään omaa urasuunnittelua. Työntehokkuus lisääntynyt. 
  • ura muutoksia suunnittelevat työntekijät. Jäsentymistä omaan ajatteluun ja puheeksiottaminen myös työpaikalla esim. esihenkilön kanssa helpottunut.  
  • esihenkilöksi siirtymistä pohtivat henkilöt. Antanut eväitä pohdittaessa teemaa, ”mikä muuttuu ja mitä osaamista, taitoja ja vahvuuksia minulla on toimia tässä uudessa roolissa? Mitä on hyvä osata huomioida”? 
  • yksinyrittäjät ja pienyrittäjät. Hakiessaan ulkopuolista näkökulmaa omaan tulevaisuuteensa yrittäjänä sekä samalla työkaluja hiukan oman itsensä ja muiden johtamiseen. 

Valmennuksen toteutus verkossa Teams- tai Zoom- etäyhteyttä hyödyntäen tai toimipisteellämme Lahdessa Hämeenkatu 9. 

Valmentajina toimivat vuorovaikutustaitojen ammattilaiset. 

Tilauksen jälkeen valmennuskoordinaattorimme ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen kaikki kolme aikaa. Jos työnantajasi maksaa palvelun, niin otathan yhteyttä sopiaksemme maksun järjestelemisen. 

 Hinta: 680 € /3 kertaa (sis.alv 24%) 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi