fbpx

5K® Puheeksi Ottaminen

920 

Saat työkaluja kohdata hankalia tilanteita ratkaisukeskeisestä näkökulmasta. Valmennuksen myötä vuorovaikutus vahvistuu ja työhyvinvointi kasvaa.

Kuvaus

Puheeksi ottaminen koetaan työyhteisöissä usein vaikeaksi. Siitä saattaa olla huonoja kokemuksia, sitä ei ole otettu vakavasti, pelätään reaktioita tai loukkaantumisia. Kyse voi olla myös omasta pelosta hankalia tilanteita kohtaan, häpeästä tai huonommuuden tunteesta. Puheeksi ottamista saatetaan vältellä myös siksi, että pelätään sen pahentavan olemassa olevaa tilannetta, tai kiusaamisen pelosta.

Ilman puheeksi ottamista ja hankalien asioiden esille nostoa ei muutosta tapahdu. Puheeksi ottamisen tulee olla aina kunnioittava teko yhteisen hyvän vuoksi. Varhaisella puuttumisella myös ennaltaehkäistään ongelmien kasvamista.  Puheeksi ottaminen lisää luottamusta, turvallisuuden tunnetta, sitoutumista ja yhteisöllisyyttä. Näin ollen vuorovaikutus vahvistuu ja työhyvinvointi kasvaa. Puheeksi ottamisen valmennuksesta hyötyy koko työyhteisö!

5K Puheeksi Ottamisen –verkkovalmennus rakentuu viidestä moduulista, joiden kokonaiskesto on 5 viikkoa.

5K Puheeksi Ottamisen etävalmennus sisältää 5 valmennustapaamista (2,5h), joiden aikana käydään läpi 5K:n mukainen puheeksi ottamisen malli ja harjoitellaan, miten mallia hyödynnetään käytännössä.

 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi