fbpx

5K® Nepsy Perhe

49 

5K Nepsy Perhe -verkkokurssi on monipuolinen ensitietopaketti tueksi sujuvampaan arkeen nepsylapsen kanssa.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Hienoa, että olet kiinnostunut 5K Nepsy Perhe -verkkokurssista! 

Mistä on kyse:

5K Nepsy Perhe -verkkokurssi on monipuolinen ensitietopaketti tueksi sujuvampaan arkeen nepsylapsen kanssa. Verkkokurssi on suunnattu sinulle vanhempi, joka kaipaat käytännön vinkkejä arjen rauhoittamiseksi ja haluat sujuvampaa arkea lapsen kanssa. Verkkokurssi tarjoaa hyödyllistä tietoa ja käytännön arjen tukea myös nepsylasten parissa toimiville aikuisille; päiväkoteihin, kouluun, harrastuksiin, isovanhemmille sekä sosiaali- ja terveysalan toimijoille.

Tutustu verkkokurssin sisältöön:

Verkkokurssilla käsitellään neurokirjon perusteita, kuormitusta, stressinsäätelyä, vuorovaikutusta, vahvuuksien tunnistamista, tunnetaitoja sekä hyvää yhteistyötä ammattilaisten kanssa. Kokonaisuus sisältää tietoa, tehtäviä, harjoituksia ja pohdintoja sekä käytännön vinkkejä erityisvoimia vaativan arjen tueksi.

Viikkomoduulit:

  • Neurokirjo – Mistä on oikein kysymys
  • Vahvuudet ja myönteinen vuorovaikutus - Miten huomata ja vaalia hyvää lapsessa
  • Erityisvoimia vanhemmalle  - Vanhemmuus ja tunnetaidot erityisvoimia vaativassa arjessa - Mistä löytää voimavaroja itselle
  • Yhteistyö toimimaan - Miten rakentaa vanhempien ja ammattilaisten hyvää yhteispeliä

Miten voit verkkokurssilla opiskella:

Neljän viikon mittaisen 5K Nepsy Perhe -verkkokurssin moduulit aukeavat viikon välein, mutta ovat auki sinulle kolmen (3kk) kuukauden ajan. Voit siis opiskella sisällöt kolmen kuukauden sisällä, vapaasti juuri silloin, kuin sinulle parhaiten sopii. Olemme verkkokurssia kootessamme halunneet panostaa erityisesti helppouteen, koska tiedämme, miten haastavaa ajan ottaminen opiskelulle voi olla erityisvoimia vaativan arjen keskellä. Kurssin jokainen, väri- ja numerokoodattu viikkomoduuli etenee samoin, joten sinun on helpompi muistaa, mitä seuraavaksi tehdään. Vaivattomuuden lisäämiseksi olemme lukeneet kaikki teoriat videolle, jotta voit halutessasi kuunnella ne lenkkeillessä, autossa, kotitöitä tehdessä tai vaikkapa sohvalla maaten. Jos mieluummin luet itse, voit tehdä niinkin. Tehtävistä on valmiit tulostettavat pohjat, mutta voit tehdä ne myös paperille.

5K Nepsy Perhe -verkkokurssin hinta on vain 49 euroa!

Asiakkaat kertovat:

”5K Nepsy Perhe -verkkokurssi on selkeä ja elämänmakuinen kokonaisuus täynnä höydyllistä tietoa nepsyarjen tueksi.  Sain verkkokurssilta paljon käytännön vinkkejä arjen tukaliin tilanteisiin sekä vahvistusta sille, että toimin oikein lapseni kanssa. Opin myös armollisuutta itseäni kohtaan. Suosittelen lämpimästi kurssia ihan kaikille aikuisille. ” – Testiryhmän pilottiasiakas

 

Saatat myös pitää...

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi