Loading...

Nepsy perhe -verkkokurssi

49,00 

– Kohti omanlaista hyvää elämää!

Tämä kurssi antaa sinulle erityisvoimia vaativaan arkeen sekä välineitä, joiden avulla voit muokata arkenne juuri teille sopivammaksi.


Tuntuuko lapsesi reagoivan suhteettoman voimakkaasti asioihin ja tilanteisiin? Ehkä hänellä tuntuu olevan energiaa ja mielikuvitusta joskus hiukan liikaakin? Vai onko lapsesi ehkä herkkä haaveilija, jonka tuntuu olevan vaikeaa löytää ikäistään seuraa ja muutoksiin on vaikea sopeutua? Ehkä et vielä ole tunnistanut, mistä kiikastaa, mutta arki tuntuu takkuiselta.

Olet tehnyt kaiken voitavasi ja saanut runsain mitoin hyvää tarkoittavia neuvoja. Silti arki ei vaan ota sujuakseen. Jaksaminen alkaa olla kortilla ja koko perhettä tympii tilanne. Ehkä olet vasta havainnut lapsellasi erityispiirteitä ja haluaisit ymmärtää häntä paremmin. 

Me voimme auttaa sinua. Tunnistimme perheiden tarpeen ja loimme 5K Nepsy Perhe-verkkokurssin, joka on helppo ja vaivaton opiskella. Se vahvistaa voimavarojasi erityisvoimia vaativassa arjessa, tarjoaa tietoa ja antaa konkreettisia välineitä, jotka sinä osaat parhaiten soveltaa juuri teidän arkeenne sopiviksi.


“Moi, me kurssin laatijat Riikka, Johanna ja Tero yhdistimme kymmenien vuosien ammatillisen erityisosaamisemme sekä kokemusosaamisemme ja loimme kurssin, joka on omiaan antamaan toivoa tulevaan. Tiedämme kokemuksesta, miten haastavaa nepsyperheiden on saada oikeanlaista tukea oikeaan aikaan. 
Usein palveluissa keskitytään lapseen ja tietysti hyvä niin, mutta vanhempikin tarvitsee tukea jaksaakseen erityisvoimia vaativassa arjessaan. Olemme saaneet sadoilta vanhemmilta ja ammattilaisilta paljon positiivista palautetta ja siksi uskallamme suositella tätä verkkokurssia lämmöllä myös sinulle. ❤️”

 

5K Nepsy Perhe -verkkokurssi on monipuolinen ensitietopaketti tueksi sujuvampaan arkeen nepsylapsen kanssa. Kurssilta ovat löytäneet työtä tukevaa sisältöä myös kokeneet ammattilaiset. 


Verkkokurssi on suunnattu sinulle vanhempi, joka kaipaat käytännön vinkkejä arjen rauhoittamiseksi ja haluat sujuvampaa arkea lapsen kanssa. Verkkokurssi tarjoaa hyödyllistä tietoa ja käytännön arjen tukea myös nepsylasten parissa toimiville aikuisille; päiväkoteihin, kouluun, harrastuksiin, isovanhemmille sekä sosiaali- ja terveysalan toimijoille. Kurssi on tuotettu yhteistyössä Erityisvoimia.fi kanssa ja se yhdistää ainutlaatuisella tavalla ammatillista erityisosaamista sekä kokemusasiantuntijuutta.


Näin helppoa se on:


✅ 
Osta kurssi – pääset heti ensimmäisen viikkomoduulin pariin
✅ Uutta materiaalia avautuu viikon välein – saat niistä muistutuksen
Opiskele omaan tahtiisi. Materiaali käytössä kokonaisen vuoden ajan
✅ Toimii tietokoneella ja mobiilissa
✅ Kurssin toteutuksessa on huomioitu erilaiset oppismistyylit ja kiireinen elämä
✅ Teoriaosuudet voit aina 1. kuunnella, 2. lukea tai 3. lukea samaan aikaan kuunnellessasi
✅ Teoriatieto viedään syvemmälle viikkotehtävän muodossa ja sovelletaan heti arkeen harjoituksessa
✅ Voit opiskella kurssin, tehdä tehtävät ja harjoitteet täysin itsenäisesti, kumppanin kanssa tai osallistaa myös lapsen ja sisarukset
✅ Reflektointiosuus kehittää tietoisuustaitoja ja vahvistaa opitun hyödyntämistä jatkossa
✅ Anna palaute – Lataa osallistumistodistus


1️⃣ Neurokirjo – Mistä on oikein kysymys

Ensimmäisellä viikolla saat perustietoa siitä, mitä neurokirjo ja nepsy tarkoittavat, miltä neurokirjolla oleva lapsi käyttäytyminen saattaa näyttää ulospäin ja millainen vaikutus ympäristöllä on kaikkeen tähän. Pääset perehtymään myös kuormituksen kasautumiseen, sen merkitykseen lapsen ja perheen arjessa sekä saat keinoja sen säätelyyn. 

Tehtävän opastaa sinut tunnistamaan kuormitustekijöitä niin lapsesi kuin itsesi kohdalla. Harjoitus ohjaa sinut säätelemään kuormitusta ja löytämään keinoja palautumiseen. 


2️⃣ Vahvuudet ja myönteinen vuorovaikutus – Miten huomata ja vaalia hyvää lapsessa

Toisella viikolla pääset tutustumaan keinoihin tunnistaa ja vahvistaa vahvuuksia. Opit ymmärtämään, miksi vahvuuksiin kannattaa keskittyä. Saat tietoa neurokirjon lasten vuorovaikutuksen erityispiirteistä ja vahvistat taitojasi myönteisen vuorovaikutuksen toteuttajana sekä opit hyödyntämään näitä keinoja arjessa. Kuormittavassa arjessa ei ole aina kovinkaan helppoa huolehtia myönteisestä vuorovaikutuksesta. Saat vinkkejä siihenkin, miten toimia silloin, kun positiivisia sanoja ei oikein irtoa. 

Tehtävän parissa pääset ihastelemaan kaikkia niitä vahvuuksia, taitoja ja upeita ominaisuuksia, joita lapsellasi on. Tämä tehtävä on omiaan vahvistamaan myös lapsen itsetuntoa ja perheenjäsenten välistä myönteistä vuorovaikutusta. Harjoitus tarjoaa sinulle viikkohaasteen.


3️⃣ Erityisvoimia vanhemmalle  – Vanhemmuus ja tunnetaidot erityisvoimia vaativassa arjessa – Mistä löytää voimavaroja itselle

Kolmannella viikolla keskitytään sinuun. Pääset tutkimaan erityisvoimia vaativassa arjessa herääviä tunteita, vahvistat tunnetaitojasi ja kehityt lapsen itsesäätelyn tukijana. Opit myös asettamaan kohtuullisia odotuksia. Vanhemman tunnepolku lisää ymmärrystäsi omia reaktioitasi kohtaan, tuo toivoa ja vahvistaa jaksamistasi. 

Tehtävä ohjaa sinut tunnistamaan arjessanne kaiken sen hyvän, joka on saattanut hukkua haasteiden alle. Harjoituksen parissa pääset kehittämään omia tunnetaitojasi.


4️⃣ Yhteistyö toimimaan – Miten rakentaa vanhempien ja ammattilaisten hyvää yhteispeliä

Viimeisellä viikolla saat tietoa hyvän yhteistyön rakennuspalikoista sekä siitä, millaisin konkreettisin keinoin yhteistä ymmärrystä ammattilaisten ja vanhempien välillä voidaan lisätä. 

Tehtävän parissa saat pysähtyä pohtimaan turvajoukkojasi, millaista tukea toivot, keneltä sitä saat tai voisit saada ja monta muuta mielenkiintoista asiaa. Harjoitus ohjaa teitä laatimaan työkalun, jonka avulla lapsen kanssa toimivat aikuiset ymmärtävät helpommin lapsen tarpeita.


Tule kurssille ja lähde matkalle kohti omanlaista hyvää elämää!


Jo sadat vanhemmat ja ammattilaiset ovat kokeneet kurssin vaikuttavaksi. Tässä heistä muutamien kommentteja:


“Tuli tunne, että vihdoinkin joku ymmärtää meidän erikoista perhe-elämäämme. Mikä helpotus! Huomasin, että olen tehnyt jo todella paljon oikeita asioita lapsen tukemiseksi.”
“Sain uusia näkökulmia ja oivalsin, että eniten minulla olisi tekemistä itseni kanssa: oman jaksamisen ja hyvinvoinnin sekä oman tunnesäätelyn kanssa, jotta osaisin opettaa sitä myös lapselleni. Myös vanhemman tunnepolku oli mielenkiintoinen.”
“Nyt ymmärrän paremmin asiakasperheen lapsia ja vanhempia. Tieto on siirrettävissä helposti myös asiakasperheiden arkeen.”
“Harrastusohjaajana koen, että minun on tärkeä ymmärtää myös nepsylasten tarpeita ja vahvuuksia.”
“Pidin kovasti helposta puhelimella toimivasta materiaalista, välillä luin sen itse ja välillä kuuntelin.”


🌱 Ajattele, miltä tuntuisi helpompi ja sujuvampi arki, iloisempi lapsi ja jaksavampi sinä!


Nyt kannattaa toimia! Ehdit vielä hankkia kurssin tähän edullisempaan hintaan. Kurssi päivittyy pian versioon 2.0.

Visma Pay tarjoaa monipuoliset maksuvaihtoehdot korttimaksuista yrityslaskuun ja osamaksuun. Maksutapahtuman jälkeen saat Visma Paylta maksuvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen sekä kuitin ostoksestasi Campwirelta.