fbpx

Tilauskoulutukset

Ajatteleppa ite!

Ihmisessä virtaa päivän aikana n. 60 000 erilaista ajatusta. Millaisia ajatuksia sinä nostat ajatteluusi?

Asiantuntijatyössä oman ajattelun aktivointi sekä ajattelun aktivointi työpäivän eri vaiheissa. Ajattelutilan luonti ja erilaiset tavat ajatella. Ajattelujumpan aakkoset. Oman mindsetin ja asenteen merkitys. 

TILAA

Epävarmuuden sietäminen

Epävarmuus on nyt koronapandemian takia ollut läsnä työelämässä enemmän kuin koskaan. Se vaikuttaa työhön väistämättä.

Mitä huominen tuo tullessaan? Voinko luottaa siihen, että minulla on työtä vielä jatkossa? Mitä uskallan odottaa tulevalta? Miten epävarmuutta oppii sietämään?

TILAA

Huomaa hyvä!

TILAA

Nautinnosta energiaa työelämään

Tilauskoulutus etäluentona yritykselle tai yhteisölle!

Kun työelämässä vaaditaan paljon, on oltava paljon nautintokeskeistä vastalääkettä. Nautinto on monenlaista hyvää oloa, pysähtymistä teekupin äärelle, hiljaista olemista tai vastuutonta aikaa. Nautinto voimauttaa ja vapauttaa, eikä se juhli suorittamisesta.

 

TILAA

Palaudu ja vahvistu!

Palautumisen pohja rakennetaan suhteessa omaan itseen. Se on kykyä olla, kuulla, tiedostaa ja tunnistaa tarpeitaan, sekä motivoitua toteuttamaan itselleen hyviä tekoja.
Palautuminen sallii paluun perusasioiden äärelle, tiedostamaan omaa toimintaa ja valintojaan. Palautumista tapahtuu harvoin vahingossa, vaan sitä kannattaa ajatella, suunnitella ja toteuttaa!  

TILAA

Tunteet työelämässä

Tunteet ovat läsnä kaikkialla, missä olemme ja asioissa, joita teemme.

Mitä tunteita tuon mukanani työpaikalle? Miten tunteet minussa vaikuttavat? Miten käsittelen erilaisia tunnetiloja ja miten voin vaikuttaa tunnemaailmaani hyödyntäen sen aktivointia töissä. Vaikeiden tunteiden kohtaaminen ja niiden vaikuttaminen käyttäytymiseen. Miten puran psyykkistä kuormitusta? Mitä on resilienssi? Tunteiden sanoittamisen merkitys. Ajatus- tunne- toiminta mallin ymmärtäminen. 

TILAA

Työarjen sallinta

Voiko työarkea hallita?

Mitä tapahtuisi, jos ajattelisimme hallinta sanan tilalle sanan sallinta. Miten oma asenne ja ajattelu vaikuttavat työarkeemme? Minkälaisia uskomuksia meillä on työstämme? Miten ohjaan omaa energiaa itselleni mielekkäästi, vahvistaen keskittymistäni? Taukojen merkitys työarjessa, palautumisen mahdollistaminen jo työpäivän aikana. Miten palaute ja reflektointi motivoivat minua ja miten voin toimia peilinä toisille?  

 

TILAA

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi