fbpx

REFERENSSIT

Olemme saaneet kohdata asiakkaitamme laajasti valmennuksen ja koulutuksen kentällä.
Tässä asiakkaidemme ajatuksia ja kokemuksia työskentelystä Toisintekijöiden kanssa.

Kerrankin etäkoulutus, jossa oli mukana toiminnallisuutta tärkeän asian lisäksi. Koulutus oli mukavasti rytmitetty ja osallistavasti vedetty. Sen verran hyvä paketti, että oma aktiivisuus ja motivaatio tapissaan. Koulutuksesta sai hyvää jäsennystä ja otetta arkeen.

Opetus- ja ohjaushenkilökunta,
Heinolan kansalaisopisto

 

Toisintekijät on toteuttanut meillä Coach in the house- palvelua jo reilun vuoden ajan. Palvelu on pitänyt sisällään yksilö- ja tiimicoachausta. Palvelu on ollut vaikuttavaa ja coach on saanut henkilöstöltä hyvää palautetta. Toisintekijät on aidosti paneutunut asiakkaan tilanteeseen ja tarpeeseen. Valmentajien kanssa on ollut mutkaton tehdä yhteistyötä.

Marko Hjelt, Group Vice President
CHRO Raute Oyj

Yhteistyö valmennuksessa on sujunut mutkattomasti. Ilmapiiri oli tapaamisissa salliva, mutta myös vaativa, joka mahdollisti haastavienkin aiheiden mukaantulon keskusteluihin. Tapaamisissa oli aikaa myös naurulle ja onnistumisten iloitsemisille.

Sirpa Kilpeläinen, yrittäjä
Eezy VMP Lahti

Sain hyvää tukea kipeisiinkin työsuhdeasioihin. Keskustelut sujuivat aivan kuin olisimme olleet vanhoja tuttuja. Saman alan työkokemus yhdisti ja oli helppo purkaa asioita. Ihanan kotoisa, ymmärtäväinen ilmapiiri ja asioiden hoito.

Mervi Laaksonen, yrittäjä
Lounaskori

Haastavan tilanteen tullessa kohdalle tapaaminen pystyttiin sopimaan heti ja hyvin nopealla aikataululla saimme tapaamisen aikaiseksi, sekä haastavaan tilanteeseen uutta näkökulmaa sekä toimintamallin ratkaista haastava tilanne.
 Nopeaa yhteydenpitoa. Näkökulmaa suuresta toiminnasta unohtamatta pienen toimijan kenttää.

Arto Kemppi, Toimitusjohtaja
Hikiän Varakoti Oy sekä Kanta-Hämeen Perhepalvelut Oy.

 

Muutaman vuoden aikana olemme onnistuneet tiimivalmennusten avulla kehittämään koko henkilökunnan keskinäistä kemiaa ja löytäneet hyvin tasapainoisen ilmapiirin toimistollemme. Johtoryhmän valmennusten avulla olemme onnistuneet ratkaisemaan hankalia vaiheita ja hieman syventyneet strategiavaihtoehtoihin visiomme saavuttamiseksi. Vastaukset ovat löytyneet molemmissa valmennuksissa ihmisiltä itseltään, mutta apu niiden hiomiseen, ymmärtämiseen, kehittymiseen ja oivalluksiin olemme saaneet Toisintekijöiltä. Lisäksi jokainen uusi työntekijä käy DISC-persoonallisuusanalyysissä Toisintekijöillä. Näin tiedetään, kuinka uudet ihmiset tulee huomioida arjessa ja millaisin keinoin sekä uusi tekijä, että työyhteisö välttyy turhilta konflikteilta.

Samuel Pasanen, CEO
Mainostoimisto Ampersand

Olen käynyt Mari Rosenlundin esimiestyönohjauksessa pitkään ja kokenut työnohjauksen erittäin antoisaksi. Marin voimavarakeskeinen työote avaa työnohjattavalle uusia näkökulmia tilanteisiin ja poikkeuksetta olen lähtenyt työnohjauksesta voimaantuneena ja positiivisella mielellä. Mari osaa työnohjaajana yhdistellä taitavasti kuuntelemisen, peilaamisen, näkökulman vaihtamisen, haastamisen sekä menetelmien käytön jokaiseen työnohjaustilanteeseen sopivaksi. Mari osaa käyttää myös huumoria taitavasti ja Marin iloinen, aurinkoinen ja innostunut olemus tarttuu tehokkaasti, tehden työnohjauksista positiivisia tilaisuuksia. Suosittelen ehdottomasti!

Huippuammattilaiset askeleen muita edellä.

Jenni Tulonen,
Lastenkoti Ritvalan johtaja

Mari Rosenlund on toiminut vuoden työnohjaanamme. Hänen osallistuva ja osallistava työskentelytapa on auttanut työryhmäämme perustyössämme. Mari on luonut heti alusta luottamuksellisen ja avoimen ilmapiirin työohjauksiin ja odotamme työnohjauksia kuukausittain työyhteisössämme. Olemme saaneet uusia ajatuksia ja keinoja työvälineiksi omaan työhömme lasten parissa. Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja toimivaa.

Kiitos!
Perhekoti Rinne

Asiakastyössä kohtaamiset voivat olla toisinaan kuormittavia, ja siksi henkilöstön voimavaroja on syytä vaalia ja vahvistaa. Järjestimme Toisintekijöiden kanssa asiakaskohtaamista käsittelevän web-tuokion, jossa Toisintekijät tarjosi aidon asiakaskohtaamisen kokemuksen, ohjasi pohtimaan hyvän asiakaskohtaamisen elementtejä ja tarjosi eväitä myös oman työssäjaksamisen tukemiseen. Etävalmennus napakasti paketoituna - toimii!  

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Riina Kivekäs, johtaja

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
Saija Siven
Valmennuskoordinaattori
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi
Susanna Syld
Koulutuskoordinaattori
puh. 050 365 1232
info@toisintekijat.fi