Iloisia ihmisiä terassilla, Toisintekijät ja Pajulahti

Liikuntakeskus Pajulahti ja Toisintekijät yhteistyöhön!

Pajulahti ja Toisintekijät jakavat yhteisen arvopohjan, joka kytkeytyy holistiseen ihmiskäsitykseen ja kumpikin yhtiö haluaa tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelut. Pajulahden palvelutarjonta kattaa lähes kaiken fyysiseen hyvinvointiin, ravitsemukseen, liikuntaan ja uneen liittyvät palvelut ja Toisintekijöiden ydinosaamista on henkinen ja psyykkinen hyvinvointi niin työkontekstissa kuin ihminen kokonaisuutena ajatellen.

Nämä kaksi yhdistettynä luovat parhaan mahdollisen pohjan yhteistyölle ja palvelulle, joka mahdollistaa asiakkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Auttaisitko meitä kertomalla, mihin elämän osa-alueelle kaipaisit tukea ja valmennusta?

Osallistu kyselyymme » https://forms.office.com/r/kBJ6nCidXz ja halutessasi arvontaamme, jossa palkintona on Toisintekijöiden 2 h Oivalluttaja -valmennus ryhmällenne Pajulahden takkahuoneen upeissa puitteissa.
Max. henkilömäärä valmennukseen on 20 hlöä.

Palkinnon arvo on n. 700 euroa.

Tutustu Oivalluttajaan tästä » Oivalluttavaa työhyvinvointia Liikuntakeskus Pajulahti

Kiitos aktiivisuudesta!

Artikkelikuvassa vasemmalta oikealle Toisintekijöiden työelämä-fasilitaattori Jarkko Saari, Pajulahden vapaa-aika- ja hyvinvointikeskuksen johtaja Mira Puhlin, Toisintekijöiden myynti- ja markkinointijohtaja Johanna Peltovuori ja Pajulahden myyntikoordinaattori Anni Saarinen.

www.pajulahti.com