fbpx

Koulutusten maksaminen ja peruutusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan kaikissa Toisintekijät Oy:n järjestämissä koulutuksissa, jotka ovat ns. pidempiä koulutuksia (kesto yli 2 päivää).

Maksaminen

Maksu tapahtuu Visma Pay -maksupalvelun kautta. Lähetämme koulutuksen alettua maksulinkin, jolla asiakas pääsee valitsemaan itselleen sopivimman maksutavan. Katso lisätietoa Visma Pay -palvelusta osoitteesta https://www.visma.fi/vismapay/maksupalvelu/ ja lue yleiset toimitusehtomme https://toisintekijat.fi/toimitusehdot/.

Pitkissä koulutuksissa maksaminen onnistuu myös laskulla (koskee vain yksityishenkilöitä). Tällöin koulutuksen ilmoittautumislomakkeessa on valittavissa lasku 1, 2, 4 tai 8 erässä. Erämaksussa veloitamme 10 euron laskutuslisän jokaisesta erästä.

Laskutuskysymyksissä ota yhteyttä: info@toisintekijat.fi

Koulutuspaikan peruutus

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Jos et pääse osallistumaan koulukseen, niin olethan mahdollisimman pian yhteydessä: info@toisintekijat.fi.

-Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%). Katso kuitenkin kohta Peruutus sairaustapauksissa jäljempää.
-Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
-Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä: info@toisintekijat.fi.

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa

Mikäli sairastuminen estää kokonaan koulutuksen aloittamisen, saa asiakas 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairauslomatodistuksen viikon kuluessa sairastumisestaan.

Kesken koulutuksen sairastuessa vastaan laskutamme sairauslomatodistusta vastaan vain siihen saakka annetun koulutuksen tai tarjoamme paikkaa seuraavaan mahdolliseen koulutukseen.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi