Neurodiversiteetti vahvuudeksi työyhteisössä -koulutus

Työtyytyväisyys ja työhyvinvointi kohenevat merkittävästi, kun ymmärrys myös näkymättömästä moninaisuudesta lisääntyy.

5K Neurodiversiteetti työelämässä -verkkokurssi

Opas esihenkilölle moninaisen ja kukoistavan työyhteisön tulokselliseen johtamiseen! Tällä kurssilla opit hyödyntämään neurodiversiteettiä voimavarana.

Valmentava johtajuus verkossa -verkkokurssi

Etäjohtamisessa onnistuminen lähtee siitä, että hyvän etäjohtamisen kulmakivet ovat kunnossa. Tämä verkkokurssi antaa sinulle tietoa ja loistavia välineitä onnistua monipaikkaisen työn etäjohtamisessa!

5K Minä esihenkilönä -valmennus

Tunnista oma tyylisi esihenkilönä ja löydä asioita, mitä voisit tehdä toisin ollaksesi entistäkin parempi esihenkilö, ei vain organisaation, vaan ihmisten johtamisen näkökulmasta.

5K Minä työntekijänä -valmennus

Tämä on mahdollisuus ottaa coachin kanssa askeleita entistä paremman itsensä ja toisten tuntemisen saralla.

5K Neuvottelutaidot -valmennus

Saat lisääntyneen ymmärryksen kautta eväitä muuttaa omaa toimintaasi neuvottelutilanteessa sekä opit lukemaan myös toista. Opit jäämään kunnioitusta ja positiivisuutta herättävällä tavalla mieleen.

5K Asiakaspalveluvalmennus

Tällä valmennuksella saat lisää ymmärrystä erilaisista vuorovaikutustyyleistä sekä siitä, kuinka niitä hyödynnetään asiakaspalvelussa.

5K Työhyvinvointivalmennus

Ymmärrä erilaisia kuormitustekijöitä, sekä tunnista niitä omassa arjessasi. Vahvista palautumisen eri näkökulmia sekä näe omia palautumisen hetkiä ja opi vahvistamaan niitä.

5K Asiantuntijasta esihenkilöksi -verkkokoulutus

Koulutus vahvistaa ymmärrystä roolimuutoksesta asiantuntijasta esihenkilöksi. Se tukee ammatillista kasvua sekä ammatti-identiteetin rakentumista ja vahvistaa osaamista arjen esihenkilötyössä.

5K Rekry

Analyysi ja rekrytointituki. Vältetään virherekrytoinnin todennäköisyyttä eikä tehdä kalliita ja haastavia rekrytointiprosesseja moneen kertaan.