fbpx

Johto

Jos käsissäsi olisi johtamisen parhaiden käytänteiden avaimet, niin käyttäisitkö niitä menestymisen lukkojen avaamiseen? Kuinka osallistat ihmiset vision luomiseen, sitoutat heidät visioon ja johdat toimintaa? 

Me tuemme sinua ja teitä johtajina toimimaan entisestään vaikuttavammin ihmisten johtamisessa. Ihmiset ovat kuitenkin yrityksen merkittävin pääoma, niin miksi et investoisi oppeihin, jotka auttavat

-johtamaan autonomiaa, motivaatiota ja sitoutumista

-kyvykkyyttä ja pystyvyysuskoa

-yhteisöllisyyttä ja yhdessä toimimistaTuotamme sen kautta

-henkilöstön hyvinvointia

-entistä parempaa työnantajamielikuvaa

-työntekijäuskollisuutta

-parempaa asiakaspalvelua ja asiakasuskollisuutta

Nähdyksi ja kuulluksi tuleminen sekä merkityksellisyyksien löytäminen ja niihin sitominen tuottavat henkilöstön hyvinvointia. Hyvinvoivat ihmiset omat motivoituneempia, sitoutuneempia ja siten tuottavampia.

Valmennukset


Coach linjoilla

TUTUSTU

Coach linjoilla on henkilöstön hyvinvoinnin tukena keskusteluapuna matalalla kynnyksellä. Ei merkintöjä järjestelmiin.

TUTUSTU


Coach talossa

TUTUSTU

Coach talossa on palvelu, jossa coach on ”in house” -periaatteella organisaation kehittämisen apuvälineenä, matalalla kynnyksellä ja ennalta sovitulla resurssilla.

TUTUSTU


Johtoryhmän coaching

TUTUSTU

Tarkastellaan henkilöiden erilaisuutta käyttäytymistyylianalyyttisen näkökulman kautta. Palvelu on suunnattu johtoryhmille ryhmän sisäisen vuorovaikuttamisen ja dynamiikan tehostamiseksi.

TUTUSTU

Minä johtajana

TUTUSTU

Saat lisääntyneen ymmärryksen kautta eväitä johtaa ihmisiä entistä paremmin. Tunnistat oman tyylisi vision luomisen, sitoutumisen ja toteutuksen johtajana.

TUTUSTU


Minä konfliktitilanteessa

TUTUSTU

Everything DiSC® Konfliktianalyysi ja 90 minuutin henkilökohtainen valmennus. Saat eväitä parantaa kohtaamista, johtamista ja asiakaspalvelua.

TUTUSTU


Tilauskoulutukset

TUTUSTU

Toisintelijöillä on tarjolla erilaisia webinaareja, luentoja ja koulutuksia liittyen työyhteisöjen kehittämiseen, vaikuttavaan kohtaamiseen ja itsensä johtamiseen.

TUTUSTU

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi