fbpx

HR JA JOHDON TUKI

Työhyvinvointi on merkittävä henkilöstön jaksamisen, viihtymisen, mutta myös tuloksellisen yritystoiminnan taustatekijä. HR-henkilöille suunnattu työhyvinvoinnin muotoilu ja erilaiset palvelut tukevat työhyvinvoinnin kehittämistä. Olemme siinä mukana tahtonne mukaan työparina tai koordinoimassa sitä ulkoistettuna HR-henkilönä. Kokonaisuuden rakentaminen lähtee aina kartoituksesta ja palvelun suunnittelu kartoituksesta saadusta faktatiedosta. Palvelumme on aina yrityksenne näköinen kokonaisuus.

Palvelut

5K Tauko

TUTUSTU

5K Tauko on elämänmakuinen, ihmisten ja DigiTiinan toteuttama etävalmennuspalvelu yrityksille.
Palvelu tukee hyvinvointia ja jaksamista sekä vähentää sairauspoissaoloja.
5K Tauko -palvelu on työnantajalle helppo ja kustannustehokas tapa tukea henkilöstön hyvinvointia.

TUTUSTU


5K Coach Talossa

TUTUSTU

Coach talossa on palvelu, jossa coach on ”in house” -periaatteella organisaation kehittämisen apuvälineenä, matalalla kynnyksellä ja ennalta sovitulla resurssilla.

TUTUSTU


Työhyvinvoinnin Muotoilu

TUTUSTU

Yrityskulttuurin parastaminen, jossa jokaisen yksilön hyvinvointi ja yrityksen tuloksellisuus toimivat mittareina. Tavoitteena on pysyvä muutos yrityksen työhyvinvoinnin kulttuuriin ja sitä kautta taloudelliseen menestykseen.

TUTUSTU


Henkilöstökyselyt ja profiloinnit

TUTUSTU

Tuotamme kyselyitä ja mittauksia työyhteisön hyvinvoinnin tueksi. Ne auttavat löytämään asioita, jotka jo nyt toimivat hyvin ja etsimään kehittämisen kohteet. Laadimme lisäksi kehittämissuunnitelmat.

TUTUSTU


Työuraohjaus

TUTUSTU

Lisää työntekijän tietoisuutta omista voimavaroistaan ja henkilökohtaisista ominaisuuksistaan. Tapaamisia on 1–3 ja tapaamisen kesto on 90 minuuttia.

TUTUSTU


Työyhteisösovittelu

TUTUSTU

Kuullaan kaikkia osapuolia tasapuolisesti. Turvallinen keskustelufoorumi, joka vahvistaa luottamusta, empatiaa ja ymmärrystä. Tähtäin on aina yhteisymmärryksessä.

TUTUSTU


5K Minä Johtajana

TUTUSTU

Valmennuskursseillamme hyödynnetään oman kasvun työkaluna itsearvioinnilla toteutettavaa Everything DiSC® Work of Leaders®- johtamisen parhaat käytännöt profilointia.

TUTUSTU


Minä Konfliktitilanteessa

TUTUSTU

Everything DiSC® Konfliktianalyysi ja 90 minuutin henkilökohtainen valmennus. Saat eväitä parantaa kohtaamista, johtamista ja asiakaspalvelua.

TUTUSTU


Johtoryhmän Coaching

TUTUSTU

Tarkastellaan henkilöiden erilaisuutta käyttäytymistyylianalyyttisen näkökulman kautta. Palvelu on suunnattu johtoryhmille ryhmän sisäisen vuorovaikuttamisen ja dynamiikan tehostamiseksi.

TUTUSTU


5K Rekry

TUTUSTU

Analyysi ja rekrytointituki. Vältetään virherekrytoinnin todennäköisyyttä eikä tehdä kalliita ja haastavia rekrytointiprosesseja moneen kertaan.

TUTUSTU

Minä Esihenkilönä

TUTUSTU

Rakennetaan vahva esimiesidentiteetti itsetuntemuksen, itsensä johtamisen sekä ihmisten johtamisen näkökulmasta. Valmennusten keskiössä on vuorovaikutus ja toiminta 5K® -filosofian mukaan.

TUTUSTU

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi