fbpx

HR -henkilöt

Työhyvinvointi on merkittävä henkilöstön jaksamisen, viihtymisen, mutta myös tuloksellisen yritystoiminnan taustatekijä. HR-henkilöille suunnattu työhyvinvoinnin muotoilu ja erilaiset valmennukset tukevat työhyvinvoinnin kehittämistä. Olemme siinä mukana tahtonne mukaan työparina tai koordinoimassa sitä ulkoistettuna HR-henkilönä. Kokonaisuuden rakentaminen lähtee aina kartoituksesta ja sen pohjalta saadun faktatiedon suunnittelusta. Palvelumme on aina yrityksenne näköinen kokonaisuus.

Valmennukset


Coach linjoilla

TUTUSTU

Coach linjoilla on henkilöstön hyvinvoinnin tukena keskusteluapuna matalalla kynnyksellä. Ei merkintöjä järjestelmiin.

TUTUSTU


Coach talossa

TUTUSTU

Coach talossa on palvelu, jossa coach on ”in house” -periaatteella organisaation kehittämisen apuvälineenä, matalalla kynnyksellä ja ennalta sovitulla resurssilla.

TUTUSTU


Henkilöstökyselyt ja profiloinnit

TUTUSTU

Tuotamme kyselyitä ja mittauksia työyhteisön hyvinvoinnin tueksi. Ne auttavat löytämään asioita, jotka jo nyt toimivat hyvin ja etsimään kehittämisen kohteet. Laadimme lisäksi kehittämissuunnitelmat.

TUTUSTU


Rekry

TUTUSTU

Analyysi ja rekrytointituki. Vältetään virherekrytoinnin todennäköisyyttä eikä tehdä kalliita ja haastavia rekrytointiprosesseja moneen kertaan.

TUTUSTU


Tilauskoulutukset

TUTUSTU

Toisintelijöillä on tarjolla erilaisia webinaareja, luentoja ja koulutuksia liittyen työyhteisöjen kehittämiseen, vaikuttavaan kohtaamiseen ja itsensä johtamiseen.

TUTUSTU


Työhyvinvoinnin muotoilu

TUTUSTU

Yrityskulttuurin parastaminen, jossa jokaisen yksilön hyvinvointi ja yrityksen tuloksellisuus toimivat mittareina. Tavoitteena on pysyvä muutos yrityksen työhyvinvoinnin kulttuuriin ja sitä kautta taloudelliseen menestykseen.

TUTUSTU


Työuraohjaus

TUTUSTU

Lisää työntekijän tietoisuutta omista voimavaroistaan ja henkilökohtaisista ominaisuuksistaan. Tapaamisia on 1–3 ja tapaamisen kesto on 90 minuuttia.

TUTUSTU

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
Saija Siven
Valmennuskoordinaattori
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi
Susanna Syld
Koulutuskoordinaattori
puh. 050 365 1232
info@toisintekijat.fi