quotemark

No totta kai kaikki onnistuu,
ja menee parhain päin!

Johanna "Jonna" Peltovuori

Myynti- ja markkinointijohtaja

Olen saanut tehdä yli 20 vuotta työtä myynnin parissa. Myyntityö on mielestäni parhaimmillaan aitoa vuorovaikutusta ja pyrkimystä auttaa asiakasta tai yhteistyökumppania parhaalla mahdollisella tavalla. 

Innostun edelleen joka päivä kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa ja minut saa suorastaan liekkeihin se, että löydämme yhdessä ratkaisuja kiperiinkin tilanteisiin ja haasteisiin. 

Toisintekijöillä työtehtäviini kuuluu laajasti myynti ja markkinointi – aina operatiivisesta tekemisestä johtamiseen, asioiden kehittämiseen ja kaikkeen mahdolliseen niiden väliltä. Jokainen päivä on erilainen ja nautin suunnattomasti saadessani työskennellä niin oman briljantin porukkamme kanssa kuin lukuisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Olen luontainen verkostoituja ja aivan ehdottomasti ihmis-ihminen. Saan valtavasti voimaa erilaisten persoonien kanssa kohtaamisista ja minusta on upeaa keskustella erilaisten ihmisten kanssa, koska lähes poikkeuksetta löytyy uusia näkökulmia ja tapoja ajatella omaankin arkeen ja työelämään.

Vastapainoksi paljon aivotyöskentelyä vaativalle työarjelle touhuilen vapaa-ajallani lasteni kanssa, lataan akkujani metsässä ja järvien rannoilla, pyrin liikkumaan säännöllisesti, tapaan ystäviäni ja siivoan & sisustan kotia. 

Työkaverini kuvailevat minua seuraavasti:
Jonna tuo tiimiimme timanttista toiminnan asennetta, jossa ei aitoa kohtaamista puutu. Hersyvällä huumorilla höystettyä, aktiivisella asiakaspalvelulla koodattua ja vahvalla ammattitaidolla asennettua myynnin ja markkinoinnin osaamista löytyy tästä naisesta! 

Toisintekijä -

Johanna "Jonna" Peltovuori