Anniina Pekkonen

Olen Annina. Nimeni olen saanut isäni laulaman Oskar Merikannon kappaleen mukaan. Asun perheeni kanssa Lahdessa, piipahdan välillä mökillämme Vaaniassa tankkaamassa luontoenergiaa ja olen kotoisin iloisten ihmisten Lappeenrannasta. Intohimoni on uuden oppiminen ja jatkuva kehittyminen elämässä, nauttia ja oppia elämän valoista ja varjoista. Uskon vahvasti siihen, että jokaisella meillä on oikeus  ja mahdollisuus olla onnellisia siinä mitä teemme. 

 

Minua kuvaillaan empaattiseksi esteetikoksi ja hyväksi kuuntelijaksi. Rakastan tavata ihmisiä,  inspiroitua ja inspiroida, ilon ja positiivisuuden kautta. Työssä minua kuvataan business-henkiseksi, tavoitteelliseksi, motivoivaksi ja  energiseksi. Intohimonani on  leadership, ihmisten potentiaali ja kehittyminen monimuotoisessa, avoimessa  ja luottamukseen rakentuvassa työyhteisössä. Olen  saanut positiivista palautetta myös strategisesta kokonaisuuksien hahmottamisesta. 

Verkostovalmentaja -

Anniina Pekkonen

Työkokemus

Minulla on yli 16 vuoden esimieskokemus kansainvälisestä vähittäiskaupasta Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Olen toiminut 20 vuoden ajan erilaisissa vastuutehtävissä operatiivisen myynnin, asiakaslähtöisyyden ja business-neuvotteluiden  parissa sekä  laajentumisstrategian suunnittelussa, toteuttamisessa ja tuloksista vastuullisena. Esimieskokemukseni mahtuu muun muassa muutosjohtamista, eri alojen asiantuntija tiimien johtamista nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä sekä  hybridijohtamista monimuotoisessa työyhteisössä. Olen myös toiminut mentorointitehtävissä vapaaehtoistyössä.  

Opinnot

Saimaa University of Applied Sciences,  1995-1999, Yritystoiminnan tradenomi (BBA) 

University of Eastern Finland, Avoin Yliopisto, Työ- ja organisaatiopsykologian perusopinnot (25 op) vuonna 2021 

University of Eastern Finland, Avoin Yliopisto, Työ- ja organisaatiopsykologian aineopinnot (35 op)  käynnissä vuonna 2022 

Kiinnostuksen kohteet

-lukeminen aina businesskirjallisuudesta elämänkertoihin 

-mökkeily ja siellä erityisesti  auringonlaskun tuijottelu ja haaveilu 

-estetiikan  ja tunnelman luominen: ”elämä on liian lyhyt epäesteettisiin valintoihin visuaalisesti maailman kokeville”