fbpx

Esihenkilöt ja tiiminvetäjät

Valmennuksella keskitymme sinun työsi ytimeen ja sen rajapinnoille huomioiden niin tiimisi kuin sen jokaisen yksittäisen työntekijän. Valmennuksien avulla voit pureutua myös omaan tapaan ja tyyliisi toimia ja olla tiimin vetäjänä. Kun tunnet itsesi ja tapasi työskennellä sinun on helpompaa olla aidommassa vuorovaikutuksessa myös muiden kanssa.

Valmennuksilla haluamme vahvistaa myös ihmissuhdeasiantuntijuuttasi, jotta ihmisten johtaminen olisi sinulle helpompaa ja tuloksellisempaa. Aidon ja henkilökohtaisen kohtaamisen kautta ymmärrät ja osaat paremmin tukea ja kannustaa jokaista työntekijääsi. Tiimisi profilointien ja vahvuuksien esille nostamisen kautta on mahdollisuus valjastaa kaikki heidän potentiaali käyttöön. Tiimisi yksittäisissä ihmisissä asuu valtava voimavara.

Valmennukset


Coach linjoilla

TUTUSTU

Coach linjoilla on henkilöstön hyvinvoinnin tukena keskusteluapuna matalalla kynnyksellä. Ei merkintöjä järjestelmiin.

TUTUSTU


Coach talossa

TUTUSTU

Coach talossa on palvelu, jossa coach on ”in house” -periaatteella organisaation kehittämisen apuvälineenä, matalalla kynnyksellä ja ennalta sovitulla resurssilla.

TUTUSTU


Henkilöstökyselyt ja profiloinnit

TUTUSTU

Tuotamme kyselyitä ja mittauksia työyhteisön hyvinvoinnin tueksi. Ne auttavat löytämään asioita, jotka jo nyt toimivat hyvin ja etsimään kehittämisen kohteet. Laadimme lisäksi kehittämissuunnitelmat.

TUTUSTU

Minä esihenkilönä

TUTUSTU

Rakennetaan vahva esimiesidentiteetti itsetuntemuksen, itsensä johtamisen sekä ihmisten johtamisen näkökulmasta. Valmennusten keskiössä on vuorovaikutus ja toiminta 5K® -filosofian mukaan.

TUTUSTU


Minä konfliktitilanteessa

TUTUSTU

Everything DiSC® Konfliktianalyysi ja 90 minuutin henkilökohtainen valmennus. Saat eväitä parantaa kohtaamista, johtamista ja asiakaspalvelua.

TUTUSTU


Puheeksi ottaminen

TUTUSTU

Saat työkaluja kohdata hankalia tilanteita ratkaisukeskeisestä näkökulmasta. Valmennuksen myötä vuorovaikutus vahvistuu ja työhyvinvointi kasvaa.

TUTUSTU


Tilauskoulutukset

TUTUSTU

Toisintelijöillä on tarjolla erilaisia webinaareja, luentoja ja koulutuksia liittyen työyhteisöjen kehittämiseen, vaikuttavaan kohtaamiseen ja itsensä johtamiseen.

TUTUSTU


Työuraohjaus

TUTUSTU

Lisää työntekijän tietoisuutta omista voimavaroistaan ja henkilökohtaisista ominaisuuksistaan. Tapaamisia on 1–3 ja tapaamisen kesto on 90 minuuttia.

TUTUSTU

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
Saija Siven
Valmennuskoordinaattori
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi
Susanna Syld
Koulutuskoordinaattori
puh. 050 365 1232
info@toisintekijat.fi