fbpx

Coach talossa

Askeleet henkilöstön mielen hyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseksi.

Coach talossa

Startti

Palvelu on muotoiltu vastaamaan moninaisten yritysten

Matalat kynnykset, kustannustehokkuus ja vaikuttavuus ovat avainsanojamme. Määrittele sinä tarjottava tuntiresurssi, anna meidän kohdentaa se oikeisiin toimiin. Mutta ennen kaikkea tehdään tämä yhdessä. Johdetaan tiedolla, ei ainoastaan tunteella. Muotoillaan yhdessä näistä paloista teidän yrityksen hyvinvoinnin ja menestyksen polun askelmerkit.

Kumppanuudella

Coachimme tuottavat palveluita yhteistyöllä
työterveyshuollon sekä työeläkeyhtiön kanssa. Emme tuota irrallisia palveluita vaan olemme ennalta ehkäisemässä tilanteiden liian pitkälle pääsemistä tai vastaavasti ohjaamme työterveyden suuntaan tarpeen niin vaatiessa. Vahvana ajatuksena sairauspoissaolojen vähentäminen sekä ennenaikaiset eläköitymiset.

Kartoita ja kysy

Miksi turhaan pohtia, kun voi kysyä. Coachiemme työkalupakeista löytyy runsas repertuaari erilaisia kartoituksia ja kyselyitä:

 • 5K® Työhyvinvointi5K®
 • Paras työyhteisö ja tiimi
 • 5K® Paras minä esimiehenä ja tiiminvetäjänä 5K® Paras minä johtajana
 • 5K® Paras minä asiakaspalvelijana
 • Five Behaviors of a Cohesive teamTM-tiimiprofiili

 

Sisäinen tuki henkilöstölle

Coachimme tarjoaa omalla olemassa olollaan henkilöstölle kokeman, että heidät kuullaan ja nähdään. Coach on ulkopuolinen toimija, jolle sinulla on lupa myös anonyymisti kertoa ajatuksistasi, olivatpa ne mitä tahansa.

Työntekijän ei tarvitse pelätä esim. leimautumista ”hankalaksi työntekijäksi”, jos hän tuo esille kehittämisen osa-alueita. Tiimien ja ryhmien coachaaminen on myös osa henkilöstön tukemista.

Tuki esimiehille ja tiiminvetäjille

Coachimme tarjoaa mahdollisuuden saada vinkkejä omaan esimiestyöhönsä arjen esimiestyön helpottamiseksi. Coach tarjoaa tukeaan toimivamman työyhteisön rakentamisessa, arjen mahdollisten konfliktitilanteiden käsittelyssä tai etsii coach tarjonnastamme täsmätukea erilaisiin arjen tarpeisiin. Tuki voidaan toteuttaa myös ryhmissä.

Tuki johdolle ja omistajille

Coachimme tarjoaa vapautuvaa aikaa, joka voidaan hyödyntää yrityksen palveluiden, tuotteiden, asiakaspalvelun, myynnin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Tai vaikka tuottavan työn tekemiseen. Coachin avulla johto voi hengittää vapautuneemmin, kun he tietävät yrityksen merkittävimmän tuottavuustekijän, henkilöstön, olevan hyvissä käsissä.

Coach voi toimia myös johtoryhmän tukena. Yt-neuvottelutuki on yksi osa henkilöstön ja johdon tukea.

Rekrytointi täsmäytys ja uraohjaus

Coachimme auttavat teitä myös rekrytoinnissa. Kumppanimme
auttavat henkilöstön etsinnässä ja me taasen tuemme loppuvalinnoissa sekä työntekijän sisäänajossa yritykseen. Rekrytoinnissa hyödynnetään henkilöprofilointeja tukeaksemme teitä oikeanlaisen henkilön valinnassa, sekä tuemme esimiestä, kuinka johtaa kyseistä henkilöä. Virherekrytointien todennäköisyys pienenee.

Tuemme myös uraohjauksessa ja sosiaalialan asintuntijamme työterveyshuollossa voi tukea uudelleen ohjautumisessa.

Profiloinnit

Coachiemme työkalupakeista löytyy profiloinnin työkaluja vuorovaikutuksen tehostamisen tueksi ja sanoittamaan ihmisten erilaisuutta.

 • Everything DiSC®- työtyylianalyysi
 • Everything DiSC®- johtajuusanalyysi
 • Everything DiSC®- rakentava konflikti profiili

Profiloinnit sanoittavat erinomaisella tavalla miksi ihmiset toimivat eritavoin. Millaiset tarpeet ja pelot synnyttävät heissä tunteita ja ohjaavat siten heidän toimintaansa.

Lisätyökalut

Otetaan hiukan tekoälyä ja teknologiaa kaveriksi asioiden selkiyttämiseksi.

 • Tuottava esimies- simulaatiopeli. Nyt ei tarvitse enää arvata millaiset toimenpiteet vaikuttavat hyvinvointiin ja tuloksen tekemiseen. Simuloidaan pelillisyyden kautta ja viedään ne sitten arjen käytännöiksi.
 • Moodmetric- älysormusmittaus on tuki yksilölliseen stressinhallintaa. Mitataan ja selvitetään millaiset tilanteet stressiä saavat aikaan. Opetellaan tekemään jotakin toisin ja katsotaan kuinka mittari siihen reagoi.

Valmennukset

Paljon on saatu selville ja tilanteet on saatu siihen
pisteeseen, että on myös edellytyksiä kehittää toimintaa. Konseptoiduilla valmennuksillamme on mahdollista viedä henkilöstö seuraavalle tasolle. Räätälöimme valmennukset selvitysten pohjalta vastamaan juuri täsmällisiä tarpeita.

 • 5K® Paras työyhteisö ja tiimi
 • 5K® Paras minä esimiehenä ja tiiminvetäjänä
 • 5K® Paras minä johtajana
 • 5K® Paras minä asiakaspalvelijana

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi