fbpx

5K Tauko on elämänmakuinen, ihmisten ja DigiTiinan toteuttama etävalmennuspalvelu yrityksille.

Palvelu tukee hyvinvointia ja jaksamista sekä vähentää sairauspoissaoloja.
5K Tauko -palvelu on työnantajalle helppo ja kustannustehokas tapa tukea henkilöstön hyvinvointia.
Ainutlaatuisen, digitaalisuutta yhdistävän valmennuksen avulla henkilöstö saa suoraan arkeen vietäviä käytännön keinoja.

5K Tauko on 10 viikon valmennusprosessi, jossa tapaamisia on kahden viikon välein. Väliviikoilla valmennuksesta vastaa DigiTiina, joka huolehtii siitä, että prosessissa ei tule tyhjäkäyntiä. Etätapaamiset muodostavat vaikuttavan jatkumon, jossa uusi tapaaminen aloitetaan aina siitä, mihin edellinen on päättynyt. Tapaamisia on yhteensä viisi (5 x 45 min).

Oletteko valmiit voimaan hyvin ja menestymään?

Tilaa ilmainen esittely!

Mitä 5K Tauko-palvelusta on sanottu?

"Persoonallinen ja rento tyyli, mutta osaava sekä kuunteleva."

"Vain n. 10 viikon aikana sain tehtyä elämässäni minua, perhettäni ja työtäni palvelevia muutoksia, joilla on vaikutusta pitkälle tulevaisuuteen. En oli näitä luultavasti tehnyt ilman valmennusta ja olisin melko pian palannut loppuun."

"Persoonallinen ja rento tyyli, mutta osaava sekä kuunteleva."

"Työelämän arvojen uudelleenmäärittely."

"Minun tavoitteet/tahtotila vs. muiden tavoitteet/tahtotilat (ristiriita -> ymmärrys -> mielenrauha)."

"Omien ja mahdollisesti myös muiden luonteenpiirteiden ymmärrys ja niiden vaikutus tekemiseen."

"Onnistumisen analyysi."

"Näin miten tilanteeni vaikuttaa ulkopuolisen silmin ja autettiin löytämään ratkaisuja. Sain keinoja viedä omaa kehitystäni eteenpäin."

"Sain vastauksia kysymyksiini. Tapaaminen jo itsessään oli hieno ajattelun mahdollisuus töiden keskellä."

"Ajatusten selkeytyminen."

"Kyllä tämä tuo todella paljon apuja oman työn hallintaan ja kuinka työssä eteen tulevia ristiriitatilanteita käsittelee. Joulukuun 2021 tapaamisen jälkeen on löytynyt uusi tapa lähestyä työtä, mistä on iso apu niin työntekemiseen itsenäisesti kuin kollegojen kanssa. Paatos on muuttunut Eetokseksi."

"Ensinnäkin vahvistusta siihen, etteivät ajatukseni ole ihan hulluja. Käytiin myös aika syvällisesti vahvuuksiani/kehityskohteitani läpi, ja tätä kautta pääsin miettimään lisää mitä ne oikeasti ovat ja mitä ne oikeasti tarkoittavat käytännössä."

"Sain paljon uusia näkökantoja ja ajattelumalleja parantamaan omaa työhyvinvointiani."

Miksi?

• Kustannukset työnantajalle yrityksessä, jossa vuosittainen sairauspoissaoloprosentti on alhainen (1%)
     • 20 työntekijää - n. 14 000€
     • 50 työntekijää - n. 35 000€

• Teollisuudessa sairauspoissaolot ovat n. 5,5% teoreettisesta työajasta. Palvelualoilla luku on n. 4%
   (Lääkärilehti)

• Jos samoilla yrityksillä on tyypillinen sairauspoissaolo-% (4%) kulut ovat
     • 20 työntekijää - n. 57 000€
     • 50 työntekijää - n. 143 000€

• Vaikutus liiketulokseen on vielä suurempi.
   (Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen)

• Vuonna 2019 mielenterveyden syyt nousivat ensimmäistä kertaa tuki- ja liikuntaelinsairauksien ohi
   työkyvyttömyyseläkkeelle siirtymisen yleisimmäksi perusteeksi.
   (Eläketurvakeskus)

5K Tauko-palvelun hyötyjä työnantajalle

• Työntekijät ovat tehokkaampia, innovatiivisempia, sitoutuneempia.
• Vaikuttaa positiivisesti yrityksen omiin asiakkuuksiin ja työnantajamielikuvaan.
• Vähemmän sairauspoissaoloja, ennaltaehkäisee uupumista.
• Työntekijöiden hyvinvointi korreloi selkeästi tulokseen.
• Suuret yritykset (yli 50 työntekijää) saavat jokaiselta 6kk:n jaksolta yhteenvedon käytetyistä teemoista sekä anonyymin koosteen palautteista työhyvinvoinnin suunnittelun tueksi.
• Valmis PR-paketti, palvelu on erittäin helppo ottaa yrityksessä käyttöön.
• Ilmoittautuminen helppoa ja nopeaa.
• Aikaa palvelupakettien aktivointiin on reilusti (6kk).

Ennaltaehkäisevään tukeen investoimalla säästätte!

Teemapaketit

5K Tauko-palvelusta löydät kiinnostavia teemoja niin työelämään kuin yksityiselämään liittyen.

Saattaisiko joku näistä kolahtaa?

 • Aina pitää pärjätä
 • Aina pitää olla paras
 • Vain parhaan tekeminen on tärkeää Mun pitää, täytyy, pystyy.
 • Identiteetti hukassa?

MIKÄ VAIVAA?

Sisäänrakennettu uskomus siitä, että ollakseni vahva tai ammatillisesti pätevä, mun on pystyttävä, kyettävä ja pärjättävä. Vielä paremmin, vielä korkeammalle, vielä enemmän. Jokainen päivä tulee ylittää itsensä ja tehdä kovaa tulosta. Kelpaanko minä?

MIKÄ AUTTAA?

Meistä kukaan ei voi aina antaa parastaan, et edes sinä. Meistä kenenkään ei tarvitse pärjätä, osata, kyetä ja voida - yksin. Avun pyytäminen ja armollisuus itseä kohtaan eivät ole heikkouksia, vaan vahvuuksia. Jos on yrittänyt pakolla pitkään, voi pahimmillaan tulla "sairaan vahvaksi".
Lähdetään yhdessä purkamaan uskomuksia ja luomaan sitä, mikä milloinkin on riittävän hyvää. Mikä tässä hetkessä on tarpeeksi, jotta tilaa jää myös muulle.

 • Meinaako "Peran" kiukuttelu ottaa vaan välillä niin aivoon?
 • Onko hetkiä, kun konfliktit vaan kuormittaa hirvittävästi?

MIKÄ VAIVAA?

"Että mua voi ajoittain jotenkin ottaa tuon toisen toiminta aivoon!" Entä jos, mä en vaan tee ton kanssa töitä, niin kyllä tää tästä. Tuon toisen toiminnassa ei vaikuta olevan kyllä mitään logiikkaa tai pointtia. Konfliktit kuormittaa, eikä vaan oikein meinaa löytyä ratkaisua.

MIKÄ AUTTAA?

Vai olisko siinä toisen toiminnassa kuitenkin jokin pointti? Tutkitaan, kuinka ottaa puheeksi niin, että saadaan aikaan korjaavaa palautetta ”parjaavan kolautteen” sijaan. Rakennetaan dialogia debatismin tilalle. Kokeillaan löytää se pointti, jolla jatkossa voitaisiin välttyä turhilta konflikteilta.
Tutkitaan samalla hiukan omaa temperamenttia ja sitä, kuinka toimia konfliktitilanteissa. Vetäydynkö vai hyökkäänkö? Vai jotakin muuta?

 • Pas******sen asiakastilanteen purku.
 • Tuntuiko asiakkaan antama palaute hiukan kolahtavan?
 • Mikä tässä sai sinut tuntemaan ja kenties reagoimaan niin vahvasti?

MIKÄ VAIVAA?

Jotenkin vaan tuntuu, että ei tämä ryöpytys nyt ollut ihan oikeudenmukainen. Onko toi tyyppi ihan sekaisin, kun tulee silmille kuin yleinen syyttäjä? Että mun tekisi niin mieli pikkasen avautua takaisin!

MIKÄ AUTTAA?

Älä huoli, nuo tunteet ovat ihan normaaleja. Otetaan pieni hetki happea ja tutkitaan hiukan pintaa syvemmältä. Mikä tässä palautteessa on juuri sellaista, miksi se tuntuu niin erityisen keljulta?
Samalla, kun tutkitaan itse palautetta, niin tutkitaan hiukan omia arvoja. Mihin tämä omissa arvoissa osuu ja miksi se tuntuu niin kurjalta. Opitaan uusia tekniikoita kohdata palautetta ja toisaalta pohditaan, mitä tarvitsee sietää ja mitä ei.

 • Nakuttaako nuori kuin tikka?
 • Mateleeko kuin etana?
 • Tuntuuko, että aina ei vaan tajuu?

MIKÄ VAIVAA?

Hormoonit hyrrää.. Jatkuvasti saa olla hiukan varpasillaan, kun tunneilmastossa saattaa tapahtua muutoksia nanosekunnissa.
Rytmit on mitä sattuu.
Yhteys tuntuu olevan vähän poikki tai ainakin kuuluvuudessa tai taajuudessa on heittoja.

MIKÄ AUTTAA?

Nuoruus elämänvaiheena on niin kovin erilainen kuin miten se joskus aikuisen silmin näyttäytyy. On hyvä myös muistaa, että ei se nuorellekkaan aina ole niin helppoa, eikä hän tee asioita tahallaan.
Nuoruus on rimpuilua ja matka lapsesta aikuiseksi. Halua olla vielä pieni ja tarvetta saada huomiota, lämpöä ja rakkautta. Toisaalta jännittävää ja vähän pelottavaa kulkua kohti aikuisen maailmaa ja vastuita.
Sanoitetaan hiukan tätä vaihetta yhdessä ja etsitään eväitä parempaan yhteiseen arkeen.

 • Mitä minulta oikein odotetaan vanhempana?
 • Onko erovanhemmuus yksi osa vanhemmuuttani?
 • Rokkaako uusiovanhempana oleminen?

MIKÄ VAIVAA?

Välillä tuntuu, että vanhemmuus on sellainen taiteen laji, että siinä onnistuessaan pitäisi olla 10 danin mustavyö suoritettuna aiheesta.
Luettuna kaikki mahdolliset kasvatusoppaat, joissa lukee tee näin ja älä tee näin.
Jos teet noin, olet liian tiukka. Jos teet näin, olet liian salliva.

MIKÄ AUTTAA?

Vanhemmuutta ei oikein voi suorittaa ja laittaa listaan merkintöjä "done". Se on kasa hienoja hetkiä arjessa. Se on kasa rajaamista ja joskus ikävältä tuntuvia päätöksiä. Se on kuitenkin koko ajan positiivista tasapainoilua riittämättömyyden tunteiden, mutta myös onnistumisten kanssa.

Etsitään yhdessä se teidän perheen vanhemmuuden riittävä taso. Vanhemmuuttaa ei voi standardisoida, joten katsotaan mitä se on teillä.

 • Mikä tuota vaivaa, kun ei se saa mitään aikaan?
 • Eikö se nyt hyvä ihme sentään huomaa?
 • Miten tämä taajuus ei nyt oikein toimi?

MIKÄ VAIVAA?

Toisen erilaiset tavat olla ja toimia saavat ajoittain sapen kiehumaan. Miten ihmeessä tuo toinen on jotenkin niin erilainen kuin minä?
En ehkä tunnista toisen tarpeita tai temperamentin piirteitä tai en ehkä osaa toimia suhteessa niihin, haastaa suhdettamme.

MIKÄ AUTTAA?

Niin rakkaudessa kuin kaikissa ihmisten välisissä suhteissa, väärinymmärrykset ja kommunikaation puutteet tai häiriöt keinuttavat rakkauden laivaa paljon enemmän kuin ihmiset itsessään.
Opetellaan tuntemaan hiukan enemmän omaa temperamenttia, tarpeita ja arvoja. Pohditaan samalla, mitä nämä voisivat tarkoittaa kumppanillasi.
Näin löydetään tapoja, joilla joustattaa omaa toimintaa suhteessa toisen tarpeisiin ja vähennetään rakkauden laivan tarpeetonta keinutusta.

 • Onko se niin, että joko tai vai sittenkin yhdessä?
 • Mistä aikaa sekä uralle että perheelle? Olenko riittävä kummassakaan?
 • Entä minä itse, unohdanko itseni ja oman hyvinvointini?

MIKÄ VAIVAA?

Elämää ohjaa teamssit, zoomit, kalenterit, älylaitteet, organisointi, lasten harrastukset ja kodin kunnossapito. Oikeat saappaat eivät löydy työssä eivätkä vapaalla.

MIKÄ AUTTAA?

Hengähdä vähän! Anna meidän auttaa avartamaan ajattelua, kasaamaan palat yhteen, löytämään reunapalat ja rakentamaan sinulle sopivan palapelin.
Milloin viimeksi pysähdyit miettimään arvojasi, tavoitteitasi, tahtoasi ja taitojasi? Huomaatko kaiken sen hyvä, joka sujuu jo? Millainen aikajanasi on, oletko enemmän kaikki-tänne-heti -tyyliä vai voidaanko tehdä pidemmän aikavälin suunnitelma, jossa tavoitteet palastellaan pienemmiksi?

 • Kuinka muuttunut maailma haastaa mun omaa ajattelua?
 • Kuinka mä johdan itseäni ja muita tässä muuttuvassa maailmassa?
 • Miten nyt sitten etänä pitäisi olla?

MIKÄ VAIVAA?

Hmmm... mä en nyt oikein tiedä, mitä minulta oikein odotetaan? Millaisia asioita tulisi ottaa enemmän huomioon muuttuvassa maailmassa? Kuinka paljon asiat oikeastaan ovat muuttuneet ja muuttuvat? Millaiset asiat pysyvät samoina?

MIKÄ AUTTAA?

Uudet sukupolvet odottavat hivenen eri asioita kuin aiemmat. Tutkitaan mitä he odottavat.
Pandemioiden vuoksi me ollaan kovasti erillään, joten etsitään keinoja, joilla voidaan lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta.
Etsitään asioita, mitä kaikkea hyvää tämä uusi normaali voi tuoda mukanaan tai miten vähennetään sen mukanaan tuomaa harmia.

 • Painaako stressi ja kiire?
 • Tuntuuko hoppu?
 • Ehditkö ajatella, ennenkuin toimit?

MIKÄ VAIVAA?

Kiire puskee päälle, deadlinet ja piippavat kalenterimerkinnät nostavat verenpainetta. Puristaa, kiristää, ahdistaa ja ärsyttää. Jälleen yksi pitkä ilta, yksi pitkä kokous ja yksi pitkä viikko. Miten tämän saa muuttumaan?

MIKÄ AUTTAA?

Anna meidän auttaa ravistelemaan stressiä. Poistetaan kiire sanavarastosta! Siirrytään yhdessä ajanhallinnasta ajansallintaan! Heitetään mäkeen haittaavat uskomukset siitä, että sun on oltava aina valmiina, aina saatavilla, aina myöntyväinen. Rakennetaan yhdessä omaa hyvinvointiasi tukevat rajat ja aletaan sallia aikaa myös sille tärkeimmälle; sinulle itsellesi.

 • Onko sinulla tai jollakin sinua lähellä olevalla henkilöllä ollut läheltä piti -tilanne?
 • Meinasko oikeasti käydä huonosti?
 • Jäikö mietityttämään, mitä jos...?

MIKÄ VAIVAA?

Lähellä piti -tilanne tai työssäsi mahdollisesti kokema uhka tai vaaratilanne saattaa jäädä pohdituttamaan. Mitä, jos mulle oliskin käynyt jotain? Mitä perheelle sitten kävisi? Olisko jollekin muulle voinut sattua jotakin? Miten mä voisin ottaa opiksi tästä tulevaisuutta ajatellen?

MIKÄ AUTTAA?

Nämä ajatukset ovat ihan normaaleja. Sanoitetaan yhdessä tunteet, mitä tähän liittyy. Normalisoidaan samalla koko se tunteiden ja ajatusten skaala, joka tällaiseen tilanteeseen liittyy; säikähdys, pelko, häpeä, syyllisyys, jännitys tulevasta, huojennus.
Tehdään samalla pientä suunnitelmaa tulevaisuutta ajatellen. Miten voin tätä tietoa ja ymmärrystä omista tunteistani hyödyntää jatkossa?

 • Tuntuuko, että olet kahden tulen välissä?
 • Oletko solmussa arjen henkilöstöhaasteiden kanssa?
 • Jääkö teillä ihmiset tekemisen jalkoihin?
 • Onko fiilis, että jokin meillä mättää?

MIKÄ VAIVAA?

Jotenkin mulla on sellainen fiilis, että meillä ei ole kaikki hyvin. Meillä kaikilla on kova kiire ja hoppu töiden kanssa. Jotenkin meillä ei enää ole aikaa vaihtaa kuulumisia, kaikkia ei saa enää osallistumaan yhteisiin juttuihinkaan.
Rassaa myös nämä erilaiset selvitykset ja ohjelmat, joita yrityksiltä tänä päivänä vaaditaan. Kun olisi nämä päivittäisetkin hommat hoidettavana. Kuinka jaksan olla työyhteisömme tukena näissä haasteissa, itse täysin uupumatta?

MIKÄ AUTTAA?

Tutkitaan, minkä verran minun vastuullani on kantaa toisten murheita. Opit tunnistamaan oman persoonasi ja temperamenttisi vaikutukset HR-tehtävän hoitamisessa. Tutkimme yhdessä myös ominaisuuksiesi riskejä ja mahdollisuuksia tärkeässä tehtävässäsi.

 • Mikä musta tulee isona?
 • Mitä tahdon uraltani?
 • Missä olen hyvä?

MIKÄ VAIVAA?

Työelämässä saattaa tulla tunne, ettei oikein tahdo löytää sitä omaa unelmaduuniaan, sitä mikä saa innostumaan, onnistumaan ja antamaan parastaan. Erilaisia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja saattaa olla paljon, toisaalta tilanne voi olla se, että oma ajattelu kiertää totuttua kehää.

MIKÄ AUTTAA?

Me autamme! Lähdetään yhdessä kartoittamaan sinun osaamistasi, vahvuuksia, tavoitteitasi ja tulevaisuudennäkymiä. Nostetaan esiin ja näkyviin kaikki se hyvä, mitä on jo olemassa ja ehkä löydetään vielä jotain sellaista, mitä haluaisit oppia lisää tai vahvistaa entisestään?
Avullamme kirkastat ajatteluasi ja rakennat itsellesi selkeän suunnitelman siitä, mikä susta tulee isona.

 • Miten muutan rooliani?
 • Mistä luovun, mitä saan tilalle?
 • Mitä, jos en olisikaan vastausautomaatti vaan ihmisten valmentaja?

MIKÄ VAIVAA?

Asiantuntijasta noustaan hyvin usein esihenkilöasemaan. Jotta hyvästä asiantuntijasta ei tulisi huonoa esihenkilöä, on tärkeää ymmärtää roolimuutos. Tähän liittyy luopuminen vanhasta roolista ja orientoituminen uuteen.

MIKÄ AUTTAA?

Millainen esihenkilö haluat olla? Hyväksi esihenkilöksi ei synnytä, siihen opitaan. Esihenkilötyö on ennenkaikkea itsetuntoammatti ja sinun on osattava johtaa itseäsi, jotta voit johtaa muita. Anna meidän auttaa löytämään sinun oma tyylisi ja tapasi työskennellä esihenkilönä, vahvistaa ammatti- identiteettiäsi ja rakentaa ammatillinen itseluottamuksesi.

 • Uuden työporukan tiimiytyminen ei oikein ota käynnistyäkseen
 • Vanhassa tiimissä väljähtynyt tunnelma?
 • Luottamus tiimissä ei ehkä ole sillä tasolla, kuin sen toivoisin olevan

MIKÄ VAIVAA?

Tiimi muuttuu joka kerta, kun sen osa tai rakenne muuttuu. Tiimi koostuu sen jokaisesta osasta. Erilaisuus, erilaiset toimintatavat, olettamukset ja uskomukset sekä organisaatiokulttuuri vaikuttavat tiimin toimintaan, joko sitä tukien tai murtaen.

MIKÄ AUTTAA?

Valmennuksessa tarkastelemme, tutkitusti vaikuttavia, menestyvän tiimin elementtejä.
Tarkastelun kohteena ovat luottamus, kyky ja uskallus avoimeen vuoropuheluun, sitoutuminen, positiivinen tilivelvollisuus ja tulokset.
Miten minä omalla toiminnallani voisin vaikuttaa tiimini toimivuuteen? Miten tiimissäni olisi taas mukava työskennellä?
Välillä on hyvä tehdä jotain toisin, saada ulkopuolista asiantuntijatukea ja näkemystä.

 • Onko vastuun kantaminen välillä yksinäistä hommaa?
 • Onko aina jaksettava ja oltava niin älyttömän vahva?
 • Saanko minäkin joskus sanoa, että nyt ei vaan oikein meinaa jaksaa?

MIKÄ VAIVAA?

Johtajana kannat aina suuren vastuun ja vastuuseen liittyy usein myös huoli. Et siis huolehdi ainoastaan itsestäsi ja läheisistäsi, vaan myös henkilöstöstäsi ja yrityksen menestymisestä. Sillä jakkaralla on välillä hyvinkin yksinäistä. Kuka minulta kysyy, kuinka voin, kenelle minä voin turvallisesti jakaa ajatuksiani ja osoittaa myös haavoittuvuutta?

MIKÄ AUTTAA?

Ulkopuolisen kanssa ei tarvitse potea riittämättömyyden tunnetta tai pelkoa siitä, että jos sanon miltä minusta tuntuu, olen heikko ja huono johtaja.
Palloseinän avulla saat uusia näkökulmia ja samalla luvan osoittaa myös oman haavoittuvuuden ilman pelkoa kasvojen menettämisestä. Tulisiko tästä myös uusi tapa johtaa? Inhimillisyyden osoittamisen kautta pelko ja häpeä poistuvat.

 • Eläkeikä lähestyy, miten jaksan työssäni?
 • Viekö huoli tulevasta energiaa tältä hetkeltä?
 • Miten käy ihmissuhteiden, kun työelämä jää taakse?

MIKÄ VAIVAA?

Eläkeikä lähestyy ja tuntuu jo haastavalta pysyä mukana työelämän muutoksessa? Miten jaksaisin paremmin? Huoli tulevasta elämänvaiheestakin vaivaa jo hiukan mieltä. Mistä uusia ystäviä ja verkostoja työkavereiden tilalle? Kumppanin jatkuva läsnäolo käy voimille? Mitä sitten teen kaikella ajalla - puutarhaa ei ole, eikä kuntosali kiinnosta... Terveyskin takkuaa..

MIKÄ AUTTAA?

Eläkkeelle jäämisen lähestyessä ihmiset alkavat pohtia elettyä elämää. Esiin saattavat nousta monenlaiset käsittelemättä jääneet asiat. Valmentaja auttaa sinua tutkimaan tulevaa elämänvaihetta ja löytämään lisää merkityksellisiä asioita työelämän jälkeen. Onhan se vähän kuin uuden identiteetin muotoilemista.
Huoli tulevasta vähenee, voit paremmin keskittyä nykyhetkeen ja jäädä notkeasti eläkkeelle, kun sen aika on.

 • Oletko kuin Ferrari neljän ruuhkassa?
 • Eivätkö muut tajua yksityiskohtien tärkeyttä?
 • Töitä kasautuu ja arkiasiatkin ovat sotkussa?
 • Erityistaitoja on, mutta miten hyödyntäisin niitä?

MIKÄ VAIVAA?

Oletko pohtinut, että sinulla voisi olla tai tiedätkö jo, että sinulla on Aspergerin (autimismikirjon) piirteitä tai ehkä ADHD.
Nämä ominaisuudet tuovat mukanaan usein myös haasteita keskittymiseen ja pitkäjänteisyyteen liittyen tai sinun saattaa olla vaikea ymmärtää toisten tapaa toimia.

MIKÄ AUTTAA?

Yhdessä valmentajan kanssa tutkitaan tilannettasi, vahvuuksiasi ja haasteitasi.
Jotkin tavanomaiset tilanteet saattavat tuntua sinusta todella hankalilta, mutta sinulla on todennäköisesti myös vahvuuksia, joita muilla ei ole.
Mietitään, miten pääset parhaiten hyödyntämään ominaisuuksiasi ja miten vahvuuksiesi avulla voit taklata haasteita arjessa.

 •  Tämä teema on juuri sinulle, jos muut teemat eivät kolahda!

MIKÄ VAIVAA?

Elämään liittyy niin valtavasti kaikenlaista, ettet ehkä itsekään saa kiinni siitä, mikä mättää? Vaikea etsiä tukea, kun ei oikein hahmota itsekään mihin. Silti tuntuu, että jotakin tarttis tehdä. Ehkä joku toinen saisi tolkkua tästä?

MIKÄ AUTTAA?

Aivan varmasti saa tolkkua! Hyvin usein käykin niin, että aluksi toivottomalta tuntunut tilanne aukeaa valmentajan kanssa.
Saat selkeyttä tilanteeseen, tuoreita näkökulmia, konkreettisia toimintatapoja ja välineitä tilanteesi kohentamiseksi. Joskus tavoitteena on hyvinvoinnin ja jaksamisen tukeminen haastavassa elämäntilanteessa.
Oma valmentaja on tässä kohtaa arvokas tuki, hetkeksi, rinnallasi kulkemaan.

5K Tauko koostuu valmennuspaketeista, joita on valitsemanne määrä. Yksi paketti (5 x 45 minuuttia) = 600€ + alv 24%. Paketti on pitkälle kehitelty valmennusprosessi, jota ohjaa kokenut, ihmistyössä meritoitunut valmentaja sekä ainutlaatuinen DigiTiina. Varmistamme prosessin aikana sen, että valmennuksesta jää arkeen vietäviä käytännön työkaluja, joilla parantaa paitsi työelämän laatua, myös jaksamista muilla elämän osa-alueilla. 

Tilaa ilmainen esittely!

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi