fbpx

5K ® Rekry

5K ® Rekry

Oletko rekrytoinnin tukena hyödyntänyt analytiikkaa ja henkilöprofilointeja, kun olet tehnyt valintapäätöstä? Onko silti tullut huteja ja tapahtunut ”virherekrytointi”? Onko virherekrytointeja vai eikö ole vain löytynyt yhteistä säveltä? Mitä, jos saisit avaimet, johtaa rekrytoitavaasi hyödyntäen hankkimaasi analytiikkaa?

Rekrytoinnin jälkeen coachaamme sinua 3 x 90 min. kuinka parhaalla mahdollisella tavalla saat hyödyn irti maksamistasi palveluista; analyysi ja rekrytointituki. Tällä vältetään samalla virherekrytoinnin todennäköisyyttä eikä tehdä kalliita ja haastavia rekrytointiprosesseja moneen kertaan.

Rekrytointi on aina kallis investointi. Jos voimme lisätä onnistumisen todennäköisyyttä oikeilla valinnoilla ja oikeanlaisella sisäänajolla sekä johtamisella, niin palveluun investointi palaa yrityksellenne erittäin nopeasti takaisin.

Mikä on sitten toisintekemistä perinteisen analyysin ja loppuraportin käteen jättämisen sijasta? Me autamme sinua ja tarjoamme välineet hyödyntää analyysia johtamisen tukityövälineenä. Koska olemme olleet mukana rekrytoinnissa, niin tunnemme sinut ja rekrytoitavasi ja voimme siten antaa sinulle välineitä johtamisen tueksi.

5K® Rekry:

  • määrittelemme yhdessä yrityksen johdon kanssa mitä tyylillisiä ja persoonaan kohdistuvia odotuksia henkilön osalta toivotaan (työtehtävä, tiimiin soveltuminen)
  • TOP 3 henkilöt; Everything DiSC®- työtyylianalyysi kaikille
  • TOP 3 henkilöt; haastattelu juuri persoonan ja tyylin soveltumisen näkökulmasta (45 min/hlö)
  • kirjoitetaan raportti henkilöistä sekä raporttien auki purkaminen johdon kanssa
  • 3 x 90 min coachaus henkilölle, joka tulee toimimaan esimiehenä rekrytoitavalle. Coachausten jaksotus määritellään tarpeen mukaan; 3-6 vkon välein.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi