5K® – Rakkaudesta ihmiseen -Blogisarja käynnistyy

Starttaamme uusilla nettisivuilla Ajankohtaista -osiossa uuden blogisarjan, jossa avaamme hivenen omaa matkaamme synnyttäessämme ja muotoillessamme 5K- ajattelu- ja palvelufilosofiaa. Tuomme blogeissamme esille myös sitä, miten palvelufilosofian kautta olemme luoneet omat palvelumme ja tuotteemme. 

Blogi on sekä meidän asiakasyritystemme, että meidän yrityksemme prosessia 5K -tarinan muotoilun keskellä. 

Samalla teemme myös näkyväksi valmentajan näkökulmasta valmentajan tapaa toimia 5K -filosofian mukaan. Olemmeko siis sitä, mitä opetamme? 

Meille ihmisen hyvinvointi kokonaisuudessaan on se juttu. Blogissamme tarkastelukulmia on kuitenkin monia, koska toimimme myös monenlaisissa toimintaympäristöissä. Ihminen yksilönä on aina kuitenkin keskiössä, mutta hänen elämäänsä kytkeytyy monenlaisia rooleja ja toimintaympäristöjä, sekä kuinka 5K -ajattelu ja toiminta voisi tukea hyvinvointia näissä. 

Blogi ei ole ainoastaan työelämä sidottu, vaan se kattaa ihmisen koko elämän kirjon. 

Työelämäaiheina käsittelemme mm. työelämän toimintakulttuuria, pelisääntöjä sekä ihmisten käyttäytymistä. Tarkastelemme myös tiimien toimivuutta, esimiestyötä ja johtamista. Sekä teemoja, mitkä ovat työyhteisön menestystekijöitä. Tuomme myös esiin ajatuksia liittyen asiakaspalveluun, myyntiin ja neuvottelutaitoihin. Unohtamatta sitä, mitä ihmisen koko elämänkirjo vaikuttaa myös työelämään ja myös toisin päin. 

Blogimme kirjoittajat rikastuttavat 5K -tarinaa kirjoittamalla omasta osaamisalueestaan käsin ja kuinka 5K -näkyy siellä. 

Tervetuloa mukaan ja rikastuttavia lukuhetkiä! 

Toisintekijät

Seuraavan osan pääset lukemaan täällä https://toisintekijat.fi/5k-hyvinvoinnin-tukena-teoriassa-ja-tutkimisen-innoittajana/

Tutustu toisintekijöihin täällä https://toisintekijat.fi/tekijat/