fbpx

5K Johtajien korkeanpaikan leirit

5K Johtajien korkeanpaikan leirit

Koetko ajoittain olevasi johtajana hiukan yksin? Olisiko mukavaa ja hyödyllistä vuorovaikutukseen ja ihmisten välisiin suhteisiin erikoistuneiden valmentajien sekä vertaisjohtajien kanssa ajoittain sparrailla omaa johtamista?

Järjestämme yritysten ylimmille johtajille valmennuskokonaisuuksia, joissa korkeanpaikan leirittäminen on yksi osa kokonaisuutta. Kyseessä on matka ihmisenä ja samalla johtajana kasvamisessa.

Tämä palvelu on suunnattu eri toimialojen johtajille. Tällöin saat laajaa ymmärrystä ja näkökulmia myös eri toimialoilla vallitsevista johtamisen haasteista. Se avaa myös näkökulmaa yhdenmukaisuuksista sekä siitä, että en ehkä olekaan niin yksin näiden asioiden kanssa. Merkittävimpänä antina on se, että saatte mahdollisuuden poikkitieteellisesti tarkastella eri toimialoilla käytettäviä parhaita käytänteitä, kun jaatte keskenänne omianne.

Osallistujat allekirjoittavat vaitiolositoumuksen osallistuessaan korkeanpaikan leirityksen prosessiin. Matkan aikana käsitellyt asiat jäävät näin siis ryhmän sisäisiksi. Matkan aikana focus ei niinkään ole busineksen strategisessa ja liiketaloudellisessa puolessa, vaan ihmisenä ja johtajana kasvamisesta suhteessa ihmisten johtamiseen.

Matkaoppainanne toimivat koulutetut ihmissuhteisiin erikoistuneet terapeutit.

Kiinnostuitko?


TILAA UUTISKIRJEEMME

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita palveluistamme.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.


OTA YHTEYTTÄ
Hämeenkatu 9 A, U krs, 15110 Lahti
www.toisintekijat.fi
puh. 044 986 8267
info@toisintekijat.fi